Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mam takový pro někoho možná primitivní problém, ale já netuším, co s tím. Používám Google Chrome a už delší dobu mě otravovaly různé reklamy a vyskakovací okna, snažila jsem se to vyřešit přeinstalací prohlížeče, instalací AdBlocku a ani jedno nepomohlo. Dočetla jsem se, že by to mohlo být způsobený malwarem. Takže jsem vyzkoušela několik návodů na odstaranění a taky několik programů, co ma malware odhalit, nenašlo mi to nic. Nějak jsem si na všechny ty reklamy a vyskakovací okna zvykla, ale teď po stažení zkušební verze jednoho programu, se mi spolu s ním nainstalovalo i pár další nežádoucích programů, ty jsem odinstalovala. Ovšem od té doby se mi změnila domovská stránka, a teď mi to nejde změnit zpět zase na Google. Také se mi změnil vyhledávač, místo vyhledávání na Googlu mě to odkáže na nějakou stránku http://yamdex.net/. Nejde mi přenastavit vyhledávač v nastavení(viz. obrázek dole), píše mi to o nějaké předvolbě, která je požadována administrátorem, nejde to přenasavit na jinou stránku.
Nevíte, co s tím?
Byla bych i vděčná za radu ohledně těch reklam, pokud by někdo věděl jak na to.
Děkuju moc za každou radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.