Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější mobilní internet

Od: m44m* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuju radu ohledně připojení k internetu. začal jsem ybdlet na koleji, kde není zaveden internet. jaký je nevhodnější a nejlevnější způsob připojení k internetu? Net používám na běžné prohlížení webů, mailů, prohlížení videí, youtube atd., stahovat větší soubory mohu o víkendech doma. Uvažoval jsem o internetu na flashce (jsem u T-Mobile - nabízí 3GB za 299/měsíc nebo 10 GB za 399). Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo jsou nějaké jiné vhodnější způsoby připojení? Děkuji za odpověďi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud už jste stávající zákazník, tak tam máte pravdu, že jsou ceny takové, jak píšete, jinak jsou 449,- a 649,-
Proto se pro noveho zakaznika vyplati jit spis do ufouna, ktery ma 3,1 Mb/s , FUP 8GB za 289/mesic ...
O2 nabizel do konce ledna internet M za 100,- bez zavazku - zkuste jeste linku operatora, treba je ukecate
Ufoun ma taky akci 1+1 ale tam si musite koupit i nejake zarizeni, nicmene pak je internet 3,1 Mb/s , FUP 2 GB jen za 189/mesic
PS: kdyz jste na koleji ... zkuste se nejdrive poptat, co ostatni. Nebo zapatrejte sam po signalu wifi .-) Pak uz staci jen vznest dotaz a domluvit se na nejakem bakšiši. Pokud nahodou pujdete do toho ufouna, zjistil bych si nejdriv pokryti signalu...

petraa*
hodnocení

1x

O2 teďka nabízí místo 100 Kč za 243 Kč mobilní internet, ale je tam limit jen 500 Mb. Zkus se podívat tady, najdeš tu mobilníinternet od všech operátorů na jedné stráně, tak můžeš porovnat adsl.cz/...

Chybí tam 4tý operátor ufoun, ale taktéž se odrážím z těchto stránek ... Jen je často na našeho nejmladšího operátora zapomínáno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]