Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes se mi Windows 7 zbláznil a v Aeru mi přepíná okna úplně sám. Nic nedržím a furt to jede. Zkusil jsem odpojit vše, co šlo. Obnovil jsem body obnovení, dokonce jsem použil zálohu systému měsíc starou a stejně jsem se toho nezbavil...
Můžu sice shodil Aero, ale tohle přepíní oken jde i bez něj, jen v jiném módu, který je snad ještě otravnější. Ve Windows nejde skoro nic, nouzový režim je v pohodě.
Už jste to někdo viděl?
Dobrý den, pokud máte v Po spuštění více programů a přidával jste je tam postupně, tak bych očekával, že to bude problém s posledním z nich. Tedy, s tím, který byl přidán poslední.
Zdravím!
Claymane, prosím o pomoc. Právě jsem založila podobnou otázku. Stalo se mi to samé včera.Já se nemohu vůbec dostat do Wiondous a do dokumentů i když se tam dostanu, tak nemohu v dokumentu pracovat. Ujíždí to samovolně až do konce. Jak mám udělat to co jsi udělal Ty? Jak mám všechno vypnout? Já byla včera s počítačem v obchodě a tam to restartovali a šlo to. jenomže jsem přijela domů a za chvíli to bylo to samé. A dnes ráno znova. Jsem úplně zoufalá.
Mockrát děkuji. Zapamatuji si to pro příště. Nakonec se ukázalo, že to byla vadná klávesnice. Já s tím byla včera v obchodě a ten člověk mi to neřekl. Řekl mi, že to starý počítač a že budu muset koupit nový. Byla jsem z toho totiž hodně nešťastná. Hned mi začal nabízet jiný počítač za 12 tisíc. Už jsem ho skoro koupila, ale když mi řekl, že ho oni nenaprogramují, že mi to všechno musí někdo jiný přetáhnout, tak jsem ho nekoupila, ale chystala jsem se k tomu v pondělí. Před hodinou přišel syn kouknul se co to dělá a ihned řekl, že to je jenom klávesnice. Dojel ji koupit a počítač funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.