Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání kopie odesílaného emailu na jiný ema

Od: slavekkrista* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda na emailu od seznamu existuje nějaká možnost při odeslání emailu odeslat automaticky i jeho kopii na jiný email? Popř. jestli existuje nějaký takový software, který by to umožňoval udělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, na Seznamu si zvolíte napsání zprávy. Vyskočí okénko a tam je vlevo Komu.

Tam zapíšete adresu. Vpravo klepnete na Kopie a do dalšího řádku okénka zapíšete jinou adresu. Potom automaticky odešlete jeden mail na dvě různé adresy. Zdravím!

doplněno 09.05.15 09:39:

Já ten Seznam prakticky nepoužívám, protože mám v PC aplikaci Thunderbird. Tam je tak velké množství nastavení a možností, že je ani všechny nevyužiji. Můžete si ji zkusit a snad tam najdete i to požadované.

slavekkrista*
hodnocení

Děkuji za reakci, bohužel jsem se asi špatně vyjádřil. Jde mi o to, abych nic nemusel vyplňovat, ale aby se kopie odesílala AUTOMATICKY sama.

Něco podobného jako pro příchozí zprávy, u kterých se dá pomocí filtru nebo propojení schránek (pojmenování je u různých poskytovatelů email schránek různé) nastavit, že chodí automatiky i na jiný email.

slavekkrista*
hodnocení

odpověď na doplněno:

Thunderbird je velice dobrý emailový klient, u něj jsem tuto funkci našel (dá se tam přímo nastavit funkce odeslání kopie na jiný email, ale bohužel by ji musel používat každý v mé skupině) a pokud nezjistím jinou možnost, budu k němu muset přejít.

Nemá ještě někdo nějaký nápad, jak to zařídit?

kopie
hodnocení

0x

Nevím zda filtry fungují na odesíláné zprávy, ale odeslat mail do pomocné schránky a tam nastavit filtr. Pochopitelně mohou to být jen pevné adresy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]