Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout PC - co s tím?

Od: filipeew* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, mám problém. Nejde mi zapnout PC, nevím čím to bude, dioda na základní desce svítí, baterku jsem vyndal a zandal. Ale zjistil jsem že na procesoru byl ohnutý jeden ten kolíček. Myslíte že by to mohlo být procesorem?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč jsi sundával procesor? Samozřejmě, že to může být procesorem.

filipeew*
hodnocení

Nesundaval. Jen sem se podíval, a koukal jsem že byl jeden konektor ohlej. Počítač už dříve blbnul, nechtěl pípnout atd.

Pin na procesoru ohneš klidně i tím, jak ho sundáváš aby jsi se tam na něco podíval. Nevím tedy na co. Nic tam není k vidění.

filipeew*
hodnocení

Na kolik procent myslíte že to bude procesor? .. Jestli mám zakoupit nový.

Může to být klidně něčím úplně jiným. Pípá po spuštění komp? Takhle na dálku opravdu těžko radit, co je špatně, nikdo tady nemá křišťálovou kouli aby se do ní podíval a viděl co máš v kompu špatně.

filipeew*
hodnocení

Komp se ani nespustí.

Větráky a HDD se točí?

filipeew*
hodnocení

Když se nespustí komp tak se ani HDD a větránky nespustí. Ale základní deska svítí.

Komp se nemusí pustit a větráky se normálně točí. Záleží co a jak je špatně. Na dálku to fakt netuším.

Vyndat a opět zandat všechno, kabely, paměti.

filipeew*
hodnocení

To už jsem dělal 100x.

olinlito

...teď už zbývá PC servis *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]