Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem si koupil internet od Vodafone do domácnosti, takovou tu jejich krabičku, kterou si můžete zapojit doma, na chalupě atd. Bohužel O2 u nás dostah nemá a nic jiného mi nezbývá.
Jde mi o to, že uvádí rychlost 8mb, to je spíše asi reklamní tah, ale nějakých 5-6 Mbit/s jsem očekával. Nyní po zapojení už asi hodinu měřím 0,9-1,3 Mbit/s a download okolo 155kb. To mi přijde málo, myslíte, že je v háji signál? Na tom šmejdu svítí jedna až dvě čárky.
Děkuji
Měl jsem to samé, když jsem to zjišťoval,tak po několika dnech,několika hovorů s operátorem, a několika měření jejich techniků,teprve přiznali,že neomezený internet není až tak neomezený. Jestli máš přejetý data,tuším že tady se jedná o 20 giga,tak se to takhle nehorázně zpomalí,a to je pak na zbláznění . Naštěstí to bylo ješte v lůhtě kdy se dalo od smlouvy odstoupit,tak jsm jim to vrátil.
Děkuji Vám všem za odpověďi, jedno po druhém:
1.data přejeté nemám, internet mám zapojený první den.
2. zkoušel jsem více míst, když jsem to dal na okno, už jedu na 3Mb/s, ale asi to bude opravdu signálem.
3. Co si máte představit pod pojmem 09-1,3 Mb/s? Jedná se o měření rychlosti stahování přes nějaký měřič na internetu, například dsl.cz
4. Nic jiného tu nejde, O2 tu nemá dotaženou novou sít a jelo by to jen 2MB. Nikdo jiný místní nás neumí - bydlíme hodně bokem vesnice.
ve 4G musí svítit modře to kolečko které signalizuje druh příjmu,ale pozor neomezený internet to fakt není jak se píše výše limit je 30Gb stažených dat a pak je po ptákách pouze tak na sčíhnutí mejlu ale nedej bože si něco zkusit ztáhnout,za ty prachy aby mi to jelo tak 4dny v pohodě je to dost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.