Nejste přihlášen/a.
Nechal jsem si sestavit nový počítač s OS Win 8.1 . Při předání jsem byl informován, že bych neměl instalovat žádný antivirový program, že je obsažen v OS. Je to opravdu správná informace?
Může tam být nějaká zkušební verze antiviru, třeba na 30 dní a pak budou chtít zaplatit. Vyberte si nějakej FREE, diskusí je na to téma hodně. Avast by měl být OK
Mám také nový PC s Windows 8.1 a je tam skutečně zabudovaný defender ale jak jsem se dočetl, chrání jen před některými špatnostmi a proto jsem také přidal Avast.Předtím jsem odinstaloval placený McFee.
A netlučou se ty 2 antiviry navzájem? Někde se to psalo, možná tady.Ten Avast jsem u W8.1 taky nainstaloval, a pak zase odinst. a nechal s důvěrou místní Defender. Takže špatně?
Zatím jsem žádný problém nezaznamenal, možná někdo v diskuzi se ozve, někdo kdo má víc zkušeností a znalostí.Myslím ale, že Defender není ten typický případ antiviru, před kterým se varuje aby nedocházelo ke zdvojení.Někde jsem četl, že Defender chrání jen před jednou hrozbou, už si ale nepamatuji před kterou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.