Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna prohlížeče

Od: hankas® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám prohlížeč Mozillu Firefox a chtěla bych si ji změnit na Operu,ale je tam zároveň nabídka, Lišta Centrum pro Mozilla Firefox.

Měla bych si stáhnout i tu lištu ,když chci mít Operu a ne Firefox?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, ne, to si neinstalujte - pouze čistý prohlížeč Opera. Zdravím!

doplněno 07.05.15 18:32:

Ale, zde je Opera i pro OS WIN-7: slunecnice.cz/...

doplněno 07.05.15 18:35:

Nemáte zač.

hodnocení

Moc děkuji, teď jsem si všimla, že ten prohlížeč neni pro Windows 7 a nemohu najít jiný,nemáte nějakou radu? Děkuji

hodnocení

Móc děkuji :)

iz*
hodnocení

1x

Hanko, mohu-li poradit,

nikdy neinstalujte lišty nebo další programy, které se Vám při instalaci nabídnou.

Později by mohlo být obtížné se jich zbavit.

hodnocení

Každá rada dobrá :) Děkuji. Já bych tu lištu potřebovala na moje složky, kde mám uložené různé adresy :)

iz*

"Oblíbené" lze spravovat přímo v prohlížeči, není potřeba žádná lišta (nebo jíný SW), s ní(m)ž někdy dojde i ke změně výchozího vyhledávače nebo k dalším "neplechám". Prohlížeč umožňuje oblíbené položky i zálohovat, exportovat do souboru HTML, z něhož (pokud si jej někde zazálohujete) lze položky po reinstalaci snadno obnovit.

Podle mne čím méně "vylepšení" nainstalujete, tím lépe.

hodnocení

0x

Tuna máte na stiahnutie operu priamo od výrobcu.www.opera.com/sk/computer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]