Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při zmáčknutí kklávesnici se zastaví touchpad

Od: janevim* odpovědí: 3 změna:

Cs jsem tu zase, a mám další problém. Když zmáčknu klávesnici tak se mi zasekne touchpad což je pro mě docela problém. Díval jsem se na návody jak to deaktivovat ale nějak mi to nejde, zkoušel jsem např. Myš-nastavení-Elan-Možnosti-Další-PalmTracking a dát to na minimum ale i to nefunguje. neznáte něco dalšího aby mi to fungovalo i při psaní? třeba nějaký program nebo něco takového.

Jo a ještě mám ten touchpad s názvem Lenovo Pointing Device.

doplněno 07.05.15 20:47:

Tak mě ještě napadlo že nemám svůj vlastní učet ale učet od prodejce. mohlo by to být tím že si to tak prodejce na svém učtu nastavil a kdybych si vytvořil svůj vlastní tak by mi to nedělalo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud se Vám daří měnit nějaká nastaveni OS, tak máte asi administrátorská práva, resp. účet. Tam by chyba být neměla. Ale, děje se to vždy nebo v určitém programu?

Myslím, nějaký text. editor, ve kterém píšete - tam bych hledal v jeho nastavení. Pokud se to děje stále a při použití libovolné klávesy, tak snad se podívat do nastavení pro Usnadnění, jestli není tam něco nastaveno (ovšem, to pouze odhaduji). Nebo se pokusit o přeinstalaci ovladače pro ten touchpad. Zdravím!

P.S. Takto to bylo vždy nebo se to projevuje až později či po nějaké aktualizaci nebo instalaci?

doplněno 09.05.15 14:51:

Pokud jste v registru OS změnil zřejmě číslici 1 na číslici 0, tak jste tím vypnul nějakou funkci, která byla zapnutá v nastavení - někde byla nastavena blokace toho touchpadu při použití klávesnice.

hodnocení

0x

Tu je niečo k touchpadu lenovo,pravdepodobne ovladač. support.lenovo.com/...

janevim*
hodnocení

Tento problém byl už od začátku a ano děje se to při libovolném použití klávesnice. Hledal jsem na internetu a oni to tak nastavily kvůly tomu aby při psaní nepřekážel touchpad. Našel jsem 2 způsoby jak to opravit ale nefungovalo, ale ta přeinstalace by možná mohla fungovat.

doplněno 09.05.15 13:11:

Tak jsem to už vyřešil s tím že v nějakých registrech jsem nastavil něco na 0 a už to funguje zase, děkuju za rady cs.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]