Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný tisk - proč?

Od: vlk95® odpovědí: 1 změna:

Dobré ráno,

dnes jsem tiskl větší nápis na dveře, a tiskárna ho vytiskla spíše šedě, a s bílými pruhy. Jsou to časté nepravidelné bělejší pruhy v textu. Jako by v tu chvíli nebyla barva, nebo jen trocha.

Jedná se o laserovou tiskárnu. Drum (válec) je jako nový (jen 2500 vytištěných stran) a tonner by měl být jen z pola prázdný.

Zkoušel jsem toner protřepat i se díval na čistotu drumu. Nic nepomáhá. Při tisku menšího písma, než velkých písmen pro ceduli na dveře, je text pěkný.

Čím to může být? Že by se toner nestíhal dostávat k válci? Nebo je to šmejd toner a už dochází?

Díky za rady.

(mám ještě jeden toner stejné značky. zkusím tam dát ten nový a uvidím)

doplněno 07.05.15 08:19:

Tak jsem zkusil nový tonner, a tiskl byl perfektní. Ovšem nechce se mi ještě měnit za nový toner, pokud tam ještě neco je. Nedá se tomu zbytku nějak pomoct? aby se lépe dostal na papír

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

toner-refill.cz/...

ale nemám zkušenost osobní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]