Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
dnes jsem tiskl větší nápis na dveře, a tiskárna ho vytiskla spíše šedě, a s bílými pruhy. Jsou to časté nepravidelné bělejší pruhy v textu. Jako by v tu chvíli nebyla barva, nebo jen trocha.
Jedná se o laserovou tiskárnu. Drum (válec) je jako nový (jen 2500 vytištěných stran) a tonner by měl být jen z pola prázdný.
Zkoušel jsem toner protřepat i se díval na čistotu drumu. Nic nepomáhá. Při tisku menšího písma, než velkých písmen pro ceduli na dveře, je text pěkný.
Čím to může být? Že by se toner nestíhal dostávat k válci? Nebo je to šmejd toner a už dochází?
Díky za rady.
(mám ještě jeden toner stejné značky. zkusím tam dát ten nový a uvidím)
doplněno 07.05.15 08:19:Tak jsem zkusil nový tonner, a tiskl byl perfektní. Ovšem nechce se mi ještě měnit za nový toner, pokud tam ještě neco je. Nedá se tomu zbytku nějak pomoct? aby se lépe dostal na papír
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.