Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce jack/usb

Od: shermen odpovědí: 12 změna:

Potřebuji PC propojit s mixážním pultem.Mix.pult má pouze USB vstup.Lze to propojit přez sluchátkový vývod.Koupil bych redukci jack/USB,ale prodavač mi tvrdil,že to nebude funkční.Flashdisk po připojení do pultu hraje mp3,ale potřebuji písně vybírát.Je to tedy možné?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

2x

Do sluchátek jde normální (analogový) střídavý proud, proto ho nelze použít nebo zapojit do datového vstupu USB.

shermen
hodnocení

Díky.A je tady nějaká možnost,jak dostat audio z PC přez usb?

Není. Neříkejte mi, že nemá MIXÁŽNÍ PULT audio vstup.

shermen
hodnocení

Fakt nemá.Je tam pouze usb a vstup na mikrofon.Má to v sobě rádio a to se pouští do 6 kanceláří.

Čili nejde o mixážní pult, ale o nějaké ozvučovací zařízení. Asi na tom bude něco napsáno a šlo by to pohledat na internetu. Asi to potřebuje nějaký software.

hodnocení

0x

a co převodník HDMI na USB / z PC do MIX

shermen
hodnocení

Našel jsem pouze USB na HDMI.

není USB jako USB. Předpokládám že to podporuje jen a pouze MASS STORAGE (flash disk, pevný disk...) a určitý formát souborů (MP3, WMA...). Potom žádný převodník fungovat ani nemůže, nejedná se o víceúčelové USB, jako je tomu u počítačů

doplněno 05.05.15 22:39:

a co připojit dočasně vstup místo mikrofonu?

doplněno 06.05.15 11:00:

z takové reakce opravdu netuším, které části nerozumíte.

Tak že to zkusím jednoduše - do toho USB žádný zvukový vstup nezapojíte, pouze disk s hudbou.
Mikrofon je připojen do nějakého konektoru, který se nazývá vstup. Kdybyste odpojil mikrofon, můžete místo něj připojit výstup z počítače a reprodukovat přes pult hudbu. Možná bude potřeba nějaká redukce, nevím jaký mikrofonní konektor se na pultu vyskytuje, ale prakticky to možné je.

Třetí možnost, k tomuto pultu dokoupit ještě menší pultík, který bude mít nějaké audio vstupy a vstup(y) pro mikrofon. Tam si nastavíte a smícháte co potřebujete a teprve z něho povede kabel do velkého pultu (zapojený místo současného mikrofonu)

shermen
hodnocení

?

doplněno 06.05.15 20:12:

Sorry,netušil jsem,že by to mohlo jít přez mikrofon.

Tady je foto.

Redukce jack/usb
Redukce jack/usb #2

celá tato diskuse byla zbytečná, protože kdybyste se podíval zezadu, zjistíte, že má vzadu audio vstupů až až...

stačí koupit kabel jack -> 2x cinch a je po problému

vzhledem k tomu, kolik má potenciometrů hlasitostu (AUX 1-3 a MIC 1-3), je jasné, že k nim taky musí náležet nějaké vstupy

shermen
hodnocení

To jsem chtěl vědět.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]