Nejste přihlášen/a.
Najednou se mi v nabídce Start objevila neznámá ikonka APPLE SOFTWARE UPDATE. Vůbec nechápu, kde se mi tam vzala. Když se chci podívat, co to je a rozkliknout ji, začne se mi něco načítat. Co to je? Co s tím mám udělat? Potřebuji to vůbec? Mám se toho zbavit a jak? Prosím o vysvětlení českými slovy a co nejjednodušeji. Jsem víc, než jednoduchá. Děkuji.
Dobrý den, patrně jste někde něco na internetu odklikla a ono si to tam vlezlo. Pokud máte PC s OS Windows, tak to nepotřebujete. Myslím, že máte Windows XP - tak, Start a potom Ovládací panely. Tam Přidat nebo odebrat programy a zkusit tam nalézt něco, kde je napsáno Apple - pouze toto vybrat a nechat odstranit. Zdravím!
doplněno 05.05.15 16:47:Nemáte zač. Jo, tak prý si za to může Vincent sám? No, budiž .
update znamená, že to bude stahovat novější verzi programu, aktualizaci, je možné, že do PC bylo připojené nějaké zařízení od Applu např. telefon či přehrávač mp3 a automaticky se to tam nainstalovalo pro lepší fungování ...
jeste bych dodal: Ne babi... na internetu se klika jen JEDNOU, ...programoval jsem ted statistiku navstevniku ze seznamu.cz a musel jsem se smat, ze skoro 50% vsech zaznamu je dvojklik Doufam, ze to nekdo da do te "reklamy" v TV, kde typek vysvetluje kickstarter a co je domena atd (coz je pro starsi lidi informace uplne k nicemu), spis by mel vysvetlit navstevnikum seznamu, ze na internetu se klika na odkazy jen jednou!
:D
jinak Vas problem bude Bonjour (cili Quicktime), ktery k behu PC opravdu neni treba, jen vam nepudou vsechny videa na internetu apod, a neprehrajete videa s koncovkou .mov, tot vse
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.