Nejste přihlášen/a.
Zdravicko,mám dost velkej problém.Kamarád mi půjčil na pár dní svůj noťas-jemu fachal na 100%,ja ho dneska chci zapnout (byl 2 dny vyplej) a akorat se rozsvítí kontrolka na panelu,větráček se taky rozjede ale monitor zůstavá černej...Vím že ho má necelý dva roky,je to Asus (nebo Aušus?) x550cc,má to win 8,Jsem z toho dost špatná,nic sem s ním nedělala...Nějaká rada? Nemá to třeba nějakej zámek nebo co? prosim poradte!
Dobrý den, pro začátek zkuste, zda je rozdíl mezi startem NTB jen na baterii a startem s kabelem do zásuvky (přes adaptér). Můžete i zkusit z vypnutého NTB tu baterii vyndat, počkat a potom ji tam zase správně vložit - a spustit NTB. Zdravím!
doplněno 11.05.15 14:10:Nemáte zač. Toto někdy problém vyřeší, tak to pomohlo i Vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.