Nejste přihlášen/a.
Dobrý pod večer, mám takový problém, ale nevím zda mě pochopíte zda to dobře napíšu. Používám Google Chrom, a tam mám i Emailovou schránku Seznam.cz. Ale nedávno na mém PC byly kamarádi a přihlašovali se, a ja když kliknu na Emailovou schránku tak mi vyjede všechny emailové adresy jejich jména jestli mi rozumíte. A já bych vás chtěl poprsit zda byste mi poradili jak jejich jmena můžu dát pryč a zůstala mi tam jenom ta má adresa to jméno? Děkuji
Vyjede vám několik jmen jako v našeptávači, najedete postupně myší na každý jméno který chcete smazat tak aby to políčko s tím jménem který chcete smazat zmodralo a pak kliknete na klávesici DELETE a tak to postupně opakujete až všechna jména vymažete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.