Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upgrade na Windows 8.1 chyba

Od: miros* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám Windows 8 Pro 64bit a chtěl jsem aktualizovat na 8.1. Ovšem z mého systému to jaksi nelze. Nechápu sice proč, ale na Microsoftu jsem se dočetl, že upgrade je možný pouze z určitých verzí systému. OK tak jsem si tedy sehnal windows 8.1 enterprise a chtěl ho vypálit na dvd abych mohl zformátovat disk a nahrát úplně nový systém když upgrade není možný, jenže ty 8.1 mají asi 6 GB a tudíž se to na dvd nevejde. A proto se chci septat, zda to mohu nakopírovat na prázdný externí disk a nabootovat z něho nebo si musím koupit blu-ray disk nebo nějaké dvd s kapacitou 9GB nebo jak to je? Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nějak nerozumím tomu, proč vypalujete 8.1systém na DVD? Upgrade jde přece stáhnout a nainstalovat z Windows Store...

windows.microsoft.com/...

miros*
hodnocení

Protože ve Store upgrade nemám! a i když jsem si na Microsoftu našel upgrade soubor, tak to nelze realizovat, protože moje verze systému upgrade nepodporuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]