Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před asi dvěmi týdny jsem začal s NeoBuxem. Neznám ale osobně nikoho kdo by to měl odzkoušené. Zná někdo tenhle styl firmy, popřípadě někdo přímo zkušenosti s NeoBux? Zatím jsem skeptický, ale peníze pomalu přibývají. Říkal jsem to i pár kamarádům a abych to nemusel vše vždy vysvětlovat tak jsem sepsal nějaký krátký popis toho jak to funguje (jak jsem odpozoroval že to funguje). Abych i zde nemusel psát celý systém tak si to přečtěte zde: ok2vvv.cz/...
Otázka tedy zní. Má podle vás smysl dále v tom pokračovat? Má s tím někdo zkušenosti? Co jsem z fungování pochopil, tak teoreticky by to časem vydělávat mělo, i když je zvláštní, že se bez práce tímto dá vydělat 52 tisíc měsíčně. Pořád uvažuju zda se na to vykašlat, nebo ne.
Díky za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.