Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takový problém. Zapnu počítač normálně hučí, ale minitor nenabehne, zůstává černý. Zkusil jsem vyčistit celouou bednu od prachu, vytáhnout baterku a vyndat a zpátky nanandat RAM. Myš normálně svítí a všechny věttracky jedou. Počítač ze startu nepipa, nemá integrovaný reproduktor (asi). Ještě zkusím použít jiný monitor ale to bude asi konec mých nápadů... prosím o pomoc...
Předem děkuji!
Dobrý den, co předcházelo tomuto stavu, resp. stalo se to náhle? Svítí na monitoru LEDka?
Svítí LEDka na bedně pro kontrolu HDD? Zkuste odpojit kabeláž od monitoru i PC a znovu ji dobře zapojit (případně zkusit jiný kabel mezi grafikou a monitorem). Podívejte se, jestli není grafická karta v bedně uvolněná nebo ji také vytáhněte a zasuňte (pokud není integrovaná). Zdravím!
doplněno 02.05.15 21:01:No, mně takto po probuzení PC z režimu spánku odešel HDD - od té doby tuto funkci už nikdy nepoužívám. LEDkou jsem myslel to světélko, které by mělo svítit na čelním panelu na bedně - při aktivitě HDD problikává (HDD je také slyšet a jeho povrch je teplý).
doplněno 02.05.15 21:21:Sáhněte si do té bedny, jestli je HDD teplý a je slyšet. Jinak bych zkusil (při vypnutém PC) rozpojit a opět spojit veškerou kabeláž v bedně - třeba je tam někde špatný kontakt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.