Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám internet od jistého poskytovatele,platím cca 400 a internet 8 MGbits,nejsem spokojen,při hraní online her hlavně fifa 15 na xbox one se hra často seká. můžete mi doporučit nějakého poskytovatele? přemýšlím o O2 nebo UPC
No asi bude záležet na tom, v jaké jste oblasti a kder bydlíte (město/vesnice), podle toho vybírat, u O2 hodně záleží na vzdálenosti od ústředny a stavu telefonních rozvodů z ústředny k vám domů.
doplněno 02.05.15 19:40:Pochybuji, že tam bude dostupné UPC a O2 taky bude stát za pytel. Nedávno jsem řešil stejný problém, nakonec jsem se připojil k místnímu srdužení, ale s Gigabit optikou, na kterou jsem byl napojen před přestěhováním, se to srovnávat nedá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.