Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Často se dívám na webové kamery.Co mám nový notebook Lenovo tak mě na IE některé kamery "nejdou".Stáhnul jsem si Mozilli Firefox a tam jdou.Čím to je?Děkuji
doplněno 02.05.15 19:12:Windows 8.1 předpokládám má flash player.
Dobrý den, a tam, kde webová kamera nejde (v IE), je černý obdélník nebo je tam něco napsáno? Máte v IE povolené všechny cookies? Neblokuje to firewall? Zdravím!
doplněno 02.05.15 19:26:Když na ten čvereček kliknete pravým myšítkem, tak by měl ukázat, zda jde o flash, resp.
zobrazit verzi Adobe Flash Playeru v IE (pokud to je flash). Videa (jinde, než na YouTube) Vám tam přehrávat jdou (např. na Novinky.cz)?
doplněno 02.05.15 20:03:Takže, Adobe Flash Player tam v IE skutečně máte (tu jeho verzi uvidíte na Novinkách, když klepnete dle toho, co jsem již psal - do oblasti videa). Myslím, že problém je v nastavení IE.
Bohužel, jeho nastavování je poměrně složité (zlatý Firefox), tak budete zkoušet. Povolte vše a nezakazujte nic. Nebo to nedělejte a používejte (pro web. kamery) ten Firefox.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.