Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostal jsem BAN v Gta online

Od: zuntr* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, v gta v online jsem si přes cheat engine nacheatoval peníze a levly a teď, když se tam připojím, tak to napíše: You have been banned from Gta Online. Co mám dělat? Jak dlouho to bude? Díval jsem se do emailu a nic tam nepíší jak dlouho můj ban bude trvat. Je to pěkně na hov** já si koupim hru a kvůli nějakýmu cheatování mi nejde -_- Vždyť ty letsplayeři mají ve hře miliardy a já měl jen 3 miliony a i přesto žádný ban nedostanou. Co mám tedy dělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No jo, podvádět se nemá ;) každopádně tady ti nikdo neodpoví, pro odpověď musíš asi kontaktovat toho, kdo ti ban dal... může to být na den, na týden, na vždy...

hodnocení

1x

Podvodníci by se měli zabanovat nadoživotí ... i ve skutečném životě.

Kontaktuj toho, kdo ti dal banána a pros ho na kolenou o milost.

zuntr*
hodnocení

Cheaty jsou nejlepší a ne dělat jak deb** mise furt dokola abych si koupil jeden upgrade na auto -_- S cheatema si zahraješ mnohem líp

kcin

Promiň, ale jsi idiot. Dobře ti tak. Cheaty si používej v singleplayeru. Na multiplayeru je nikdo normální nepoužije!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]