Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz. Jak mám k filmu přiřadit titulky? S videem a titulkama nepracuji. Specializuji se na jiné věci. Titulky jsou v poznámkovém bloku. U titulků je čas a text. Přehrávač mám VLC. Je to v PC a ne stolním přehrávači. Když to tak vezmu, tak jsem nováček. Děkuji za poskytnuté rady a poznámky.
Zdravím.
Nevím jak s poznámkovým blokem ale když sem si stáhl nějakej soubor(většinou byl zazipovanej) a vedle byly titulky(myslím že měly koncovku srt) tak sem si pustil video a kliknul sem levým tlačítkem na soubor s titulkama, držel to kliknutí a potom sem ty titulky přetáhl ho do toho videa a ony sami naskočily.
doplněno 02.05.15 17:51:Asi před hodinou sem si na stránkách edna.cz našel jeden seriál a díl kterej sem měl včera nachystanej že se mi z televize přes počítač stáhne ale bohužel se nestáhl. Tam sem si stáhl titulky s koncovkou srt. potom sem si stahovacím servru našel ten konkrétní díl ke stažení v originálním znění.
Pustil sem video v přehrávači VLC, zmenšil okno a pak sem klikl a podržel klik na tom souboru s těma titulkama a přetáhl sem ho do toho okna s tím videem a titulky mi do něj během jedné vteřiny naskočily.
U vlc jsou docela rozsáhlé možnosti nastavení. Stačí jen zapnout úplné nastavení a přesvědčit se, zda je nastavená automatické zjišťování titulků. Pokud není, zapnout. V okně pod tím lze nastavit, jak bude vlce titulky hledat.
To číslo určuje, jak přesné má být shoda názvu souboru titulků a filmů. Možnosti jsou tyto:
0 = automaticky nedetekovat žádné titulky
1 = jakýkoliv soubor s titulky
2 = jakýkoliv soubor s titulky obsahující název filmu
3 = soubor s titulky odpovídající názvu filmu s přidanými znaky
4 = soubor s titulky přesně odpovídající názvu filmu
Pokud je to možné, umístěte titulky do stejné složky jako film. Pokud to nejde (film je vypálený na DVD) lze ve vlc nastavit i další složky, kde bude program vyhledávat soubory titulků.
Zkuste si stáhnout video z ceskatelevize.cz/... a titulky jsou u toho. Nejde mi to. Jak na to? U anglického filmu odjinud s přiloženýma titulkama mi to jde. Není nic vypáleno na médiu. Spustím KMPlayer a titulky naskočí.
Jak přesně video stahujete? Stáhl jsem film "Tři muži a nemluvně" pomocí YTD. Výsledkem je soubor .TS, který obsahuje video a audio, ale stopu titulků neobsahuje a ještě k tomu má domršený název - chybí v něm české znaky. Ale ani KMPlayer ve staženém TS nevidí žádné titulky.
Když přehráváte stažený soubor ve VLC, je při zobrazení "Informace o kodeku" vidět substream titulků jako na obrázku?
Zdravím,
něco si stáhnu a titulky u toho asi nejsou. Jsou na webu. Posílám screen. Oni se brání, protože stahování u nich je nelegální. Na stahování používám Free Rapid. Jak to udělat, abych je tam měl? Ty uvedené titulky mám dát do čeho? Pokud to vůbec jde. Jako prohlížeč používám Mozilla Firefox nebo Operu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.