Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s winRarem

Od: valii* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den , stáhla sem si hru z uložto. Stáhla se mi ve winraru .. a nejde mi to otevřít ,protože mi vypršela zkušebbní doma ... Někdo mi radil at dám tu hru extrahovat a rozbalit .. Ale já tam to rozbalit nemám .. můžete mi prosím vás pomoct , aby mi šla hra otevřít, a doufám, že jste pochopili jak to myslím. Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máte asi jeden soubor s koncovkou RAR. Nevím, proč by to nemělo jít otevřít v programu WinRAR, ale můžete to udělat např. v programu Total Commander. Zdravím!

P.S. Pokud to je RAR zaheslovaný a Vy to heslo neznáte, tak ho nerozbalíte nikde.

slunecnice.cz/...

doplněno 01.05.15 13:16:

No, jestli máte WinZIP, tak to tam zkuste.

doplněno 01.05.15 13:29:

Tak si nainstalujte ten Total Commander a tam to půjde. A ten program umí i další věci, tak se Vám bude hodit v PC i pro správu souborů. Když se cítíte na instalaci hry, tak instalace Total Commanderu je "brnkačka".

valii*
hodnocení

Ano, je to stahnute stahnute s koncovkou rar ... Ale když si tu složku najdu v prgramu - zip , tak by to mělo jít ne? :)

valii*
hodnocení

NE, bohužel mi to nejde ..

valii*
hodnocení

Tak já to zkusím a dám vědět :) díky

valii*
hodnocení

Extrahovat a sputit .. a nic mi to neudělá..

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím, čeho vám vypršela zkušební doba - WinRARu? Že na vás vyskočí hláška, že vypršela zkušební doba? Pak klikněte buď na křížek nebo tlačítko "zavřít" a pokračujte dál - WinRAR bude normálně fungovat.
Vlevo nahoře soubor - otevřít archiv - pak najdete soubor, který chcete otevřít, tem dvojklikem vyberete - naskočí okno WinRARu s tím archivem - ten označite a dáte vlevo nahoře "extrahovat do" a vyberete kam se to má rozbalit

valii*
hodnocení

Ano ,to jsem udělala , potom mi to ale nejde už spustit ... naskočí mi ta tabulka (spustit) (storno) dám spustit a stejnak mi ta hra nenaskočí .

ronyx*

ve WinRARu na vás žádná tabulka "storno" - "spustit" nemůže vyskočit - po označení archivu a zmáčknutí tlačítka "extrahovat do" na vás vyskočí tabulka "cíl a volby extrakce"
Nezkoušíte to rozbalit v nějakém jiném programu - např WinZip apod?

valii*
hodnocení

Extrahované to už mám ,ale potom když chci hru spustit tak na mě ta tabulka vyskočí dám spustit a dál se nic neděje

ronyx*

Aha - tak to už neporadím, protože nevím, hry nehraju.
Ale teoreticky by to mohl být poškozený buď nějaký ze souborů hry nebo je ta hra nefunkční, což stažené soubory občas bývají.

valii*
hodnocení

Můj bratr zrovna tu hru hraje vedle mě :/ poprvé mi ta hra šla , ale potom sem jí chtěla zapnout podruhé a nešlo to ..

valii*
hodnocení

Tak mi to napsalo "bylo zjištěno poškozené záhlaví souboru "

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]