Nejste přihlášen/a.
začal se mi sám od sebe vypínat monitor.
Jede třeba 5 sekund a pak se vypne (zčerná obrazovka) . Někdy vydrží i minutu a pak zase to samé. Musím na monitoru zmáčkonout vypnutí a potom při zapnutí normálně najede. a tak se to stále opakuje.Je to starší kousek asus 19" lcd.Jo a ještě jeden poznatek ... před zčernáním obrazovky začne trošku problikávat. Myslíte že je po něm? na štítku je rok 2007,
Dobrý den, zkuste ho vypnout a odpojit kabeláž. Potom zase dobře zapojit a také to samé u konektoru do PC. Případně zkuste jiný/é kabel/y. Třeba monitor ještě nekončí, ale jenom si občas odpočine - může to být jenom nějaký špatný kontakt. Zdravím!
Rád bych potěšil a poradil, ale na dálku to nepůjde. Právě mám na stole rozebraný monitor Belinea 19", rok výroby 2008. Závada opticky táž, jen času mi bylo shůry uděleno méně. Vypíná po cca 1s. V mém případě je to závada na zdroji, diagnostiku nemám udělanou, ale je vidět proražený tranzistor, ke kterému marně sháním už třetí den jakákoliv data. Servisní manuál v tom případě radí vyměnit zdroj, ale kde sehnat zdroj na tak starý monitor, o tom se jaksi mlčí (a kolik by stál). Takže dle mého: Samo se to nevyléčí a pokud to odnesete do opravny, řeknou Vám, že oprava není možná, případně že se nevyplatí. Jedině sehnat nějakého místního Ferdu Mravence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.