Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem narazil na tzv. cashback portál, funguje tak, že vrací peníze lidem zpět z jejich online nákupů. Podmínkou je registrace a nakoupení přes jejich odkaz, protože jedině tak dokáží zaznamenat náš proklik. Žádným jiným způsobem bychom jinak neměli nárok na peníze zpět, ty dostávají cashback portály jako odměnu za zprostředkování obchodu, se kterou se s námi podělí...toť co jsem vyčetl, narazil jsem tedy na strnku alvarado.cz/... a chtěl bych se zeptat kohokoli, zda s tímhle schímatem má již zkušenost, zda opravdu načítají peníze zpět, děkuji za odpovědi.
Dobrý den, pokud jsem pochopil správně ty podmínky používání té stránky viz Váš odkaz, tak chtějí Vaší mail. adresu a vypnout blokování reklam ve Vašem prohlížeči. Potom si musíte vybrat obchod z jejich seznamu - podívejte se, kolik procent obchod nabízí jako slevu. A z této slevy si portál ponechá polovinu a o polovině tvrdí, že Vám ji pošle na účet (takže, bude znát i číslo účtu=?) A nejsou ceny zrovna v těch vybraných obchodech vysoké a nedalo by se zboží lépe vybrat nebo také koupit jinde a levněji i bez slevy (a bez této "opičárny")? No, já do toho nejdu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.