Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Repro USB nejdou

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Přidal jsem si k notebooku reproduktory s USB konektorem. Ovladač je nainstalován a správce zařízení píše, že zařízení pracuje správně. Na kartě pro přehrávání jsem zakázal vestavěné reproduktory a ještě nějakou druhou možnost a nechal povolené jen to USB zařízení. Když dám test, tak to napíše, že se nepodařilo tón přehrát. Poradí někdo, jak to spravit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste ten test bez toho zakazování - třeba to potom bude fungovat. Zdravím!

doplněno 01.05.15 00:38:

Píšete, že jste musel instalovat ovladač. Patrně k těm bednám byl nějaký software na přiloženém CD. Máte ho nainstalován kompletně? Není nyní v PC ještě nějaký jiný panel k těm bedničkám, kde lze něco nastavit? Máte v nastavení pro zvuk možnost výběru jiného zvukového zařízení, resp.

nebude rozdíl? Myslím, výběr zařízení pro přehrávání zvuku v panelu Zvuk. Máte ovladač pro správný OS?

doplněno 01.05.15 17:18:

Já mám u NTB ext. zvukovku do USB a tam se musel instalovat software z přiloženého CD.

Zkuste snad ještě jiný port USB v NTB pro připojení těch bedniček (a návod nepíše nic=?).

hodnocení

Tak jsem všechno povolil a tón se přehrál jen u vestavěných reproduktorů. Ty USB repro mám jako výchozí zařízení, ale vůbec nehrají.

hodnocení

Bude to asi v tom panelu zvuk. Když totiž kliknu pravým tlačítkem myší na ikonu reproduktoru na spodním panelu, tak se nic neděje. Musím do Start - Ovládací panely -.Zvuk, abych si zobrazil zařízení pro přehrávání. Jinak ty dva USB repráčky se instalují samy po zapojení do USB zdířky. Budu asi muset počkat na syna, který to dá do pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]