Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrá obrazovka smrti při vypnutí

Od: semod* odpovědí: 6 změna:

Ahoj.Ví někdo,proč mi při vypínaní noťase naskočí obrazovka smrti?Mám ho půl roku a ze začátku mi to udělal 2x,teď jsem nainstaloval jednu hru a během týdne mi naskočila už 3x.Mám Asus a dal jsem do něj XPečka,neboť Vista je na ... ,jak jsem již dříve řešil tento problém na těchto stránkách.Také by mě zajímalo,jestli můžu tím,že mi naskakuje často obrazovka smrti,odvařit nějak noťas.Projel jsem to everestem a ten našel o jakou chybu se jednalo,ale to by pochopil asi jen programátor,ale ne laik.Také mám problém,že po zapnutí se mi někdy nepřipojí na net(wifi) a ani nenajde opakovaně sítě v dosahu.Až po restartu se vše rozjede. Dík za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pomohlo by, kdyby jsi sem vložil obrázek. Z něho se dá zjistit o jaký problém se jedná.

semod*
hodnocení

0x

Přikládám okopčený obrázek hlášky z everestu

Modrá obrazovka smrti při vypnutí

my*
hodnocení

0x

pěkný...já teda nepřečtu nic :o)

semod*

pokusil jsem se to ořezat,jinak mi dej email a já ti to pošlu

Modrá obrazovka smrti při vypnutí #2

Zkus vložit obrázek přímo té modré smrti. Tohle může dělat například chybný ovladač.

snack
hodnocení

0x

přesně tak dej sem fotku nebo opiš číslo té chyby na webu MS stačí to číslo dát do hledání a hned víš čím to bude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]