Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E-mail nejde načíst

Od: lp2* odpovědí: 7 změna:

Hezký den,
měla bych dotaz ohledně internetu. Všechny stránky se mi načítají v pořádku - sice poslední dny velmi pomalu, ale načítají, jen e-mail na seznamu mi už dva dny nejde načíst vůbec :(
Nezobrazí se mi žádná stránka. Každou chvíli mi tu vyskakuje skript, že nereaguje, ale nemyslím si, že to by mělo na to vliv.
Na jiných prohlížečích se mi e-mail načte normálně.
Neporadil by mi někdo, kde je problém? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vyčistěte si Vás prohlížeč - v jeho nastavení smazat cookies a mezipaměť. Zdravím!

doplněno 30.04.15 22:50:

lp2 - ale, nejdříve jste psala, že jde o problém v jednom prohlížeči. Nyní to vypadá na problém v celém PC. Máte tam nějaký antivir? Použijte ho. A jestli jich máte více, tak nechte puštěný vždy jen jeden - více aktivních antivirů najednou PC zpomaluje.

doplněno 30.04.15 23:48:

V nastavení Firefoxu si vymažete cookies a mezipaměť. Potom tam povolíte cookies, JavaScript, příme připojení na internet a zvolíte si tam blokování vyskakovacích oken. Pokud Vám to neblokuje v PC zapnutý firewall nebo antivir, tak už to musí fungovat. Zkuste to např. i s vypnutým antivirem.

doplněno 01.05.15 09:23:

lp2 - na disku C můžete smazat vše, co najdete ve složce (složkách) TEMP. A to místo Vám tam nejvíce "žere" složka, kterou možná nevidíte, protože je normálně skrytá - je to Obnovení systému, které neustále bobtná. Kdo má "koule" a věří si, že nebude Obnovení systému potřebovat, tak si tuto funkci zakáže (protože to jde zakázat) a potom se hned disk krásně uvolní.

lp2*
hodnocení

Dobré ráno,
upřesním o co se jedná. Původně jsem si myslela, že jde jen o prohlížeč, když v jiných prohlížečích (např. Internet Exploler) mi e-maily jdou otevřít.

Už dřív jsem řešila problém se skripty a s nedostatkem místa.
Skript se mi vyskakuje velmi často, ale bohužel vůbec netuším, co jej vždy způsobí a je to dost nepříjemné, protože pc se vždy jakoby zasekne a já jen čekám a čekám, až můžu pracovat dál a práce na pc se mi značně prodlužuje.

Co se týča místa na disku - již jsem to řešila dříve, ale řešení, které mi bylo navrhnuto mi tenkrát pomohlo jen krátkodobě.
Nějaké místo se mi vždy uvolní, ale je to nedostačující a já netuším, co vše můžu ze složky files smazat a co ne.
Nerada bych smazala něco potřebného.

Jinak antivir jsem měla AVG, ale skončila mi licence, takže mám teď na přechodnou dobu Microsoft Security Essentials.

Mám 3 disky
C, D, F = Na disku C mám jen 632 MB volných z 48,7 GB - přitom zde, mám jen věci ohledně počítače, všechny blbosti - fotky, filmy dávám na disk D, kde mám místa dostatek

Pak mám ještě problém se zdrojem - pc se mi občas sám vypne a bliká mi zelená kontrolka - tento problém ale budu řešit až za 14 dní, až si dopíši závěrečnou práci, teď pc na opravu dát nemohu, ale pracovat na něm zrovna taky moc nejde, když pořád řeším nějaký problém :(
Snažím se klikat pomalinku i v prohlížeči, ale stejně se mi každou chvíli prohlížeč "sekne", takže mi pořád píše, že neodpovídá :(
Vir bych v pc mít neměla.

lp2*
hodnocení

Já hlavně opravdu nechápu, co je na tom prohlížeči a v celém počítači tak "zaseklého", kdykoliv kliknu, jak v pc, tak v prohlížeči, tak se vše pořád jen načítá :(
Bohužel nevím, o nikom, kdo by mi s pc poradil a spolužáci bydlí mimo, ti za mnou asi přes víkend nepojedou.

Půl hodiny sem píšu příspěvek, než se mi to zpracuje a odešle :(

doplněno 01.05.15 10:28:

Teď jsem našla, že nějaký doplněk mi způsobuje bezpečnostní a výkonné problémy, ale nevím, co s ním :/

Přitom je u něj napsáno, že je zakázán.

E-mail nejde načíst
E-mail nejde načíst #2

hodnocení

0x

jj, případně vyčistit komplet obecný sajrajt často zmiňovaným piriform.com/...

doplněno 01.05.15 07:40:

tak to chce důkladnější pročištění ... zkuste nejprve jiný prohlížeč na mail. Pokud stále potíže trvají, začal bych ADWcleaner, antivir, ESETon-line

Vše mějte zálohované (hlavně ty dokumenty..).

hodnocení

0x

Nebo uvést prohlížeč do původního nastavení.Na Firefoxu Nápověda→Technické informace→Obnovit aplikaci Firefox

na Exploreru Nástroje→Možnosti internetu→karta Upřesnit→Obnovení aplikace internet Explorer do výchozího stavu.Ostatní prohlížeče nemám,ale bude to podobné.Ale předtím bych zkusil vyčistit cookies a mezipaměť jak radí Ben.Mě to nedávno pomohlo.Měl jsem stejný problém.

lp2*
hodnocení

Vyzkoušela jsem ten CCleaner, ten mám stažený v pc a snad jsem správně smazala i nějaké to cookies.

Opravdu netuším, co s pc momentálně je, nikdy nebyl tak pomalý a dosekaný. Nedá se na něm vůbec pracovat, ale za týden odevzdávám závěrečnou práci, tak jej teď nikde do servisu dát nemohu.

Štve mě i to neustálé vyskakování okna, že skript nereaguje - vždy se pc na nějakou dobu úplně zasekne a když je to párkrát do hodiny, tak už je to o nervy :(
A na disku C mám pořád málo místa, přitom se snažím mazat vše, co jde :(

doplněno 30.04.15 23:36:

Tak hlásím...
dala jsem nakonec obnovu firefoxu a nepomohlo ani to :(
e-mail se mnou nekomunikuje :(
pořád se jen načítá se slovy - hned to bude...a dosekaný je taky pořád stejně :(

To nevypadá, že bude problém jen v prohlížeči.
Co ukazuje správce úloh, která úloha PC zasekává? Na C taky zjistíte jen Vy, která složka zabírá nejvíce dat a zda je to v pořádku.
Pozvěte na PC nějakého kamaráda, který s PC umí, ať se Vám na něj podívá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]