Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne mě tisk

Od: petrvsetecka* odpovědí: 5 změna:

koupil jsem nový barvy a tiskne mě to blbě prosím o radu

Blbne mě tisk

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

U tiskárny MG5250 jsou trysky její součástí, asi jste ji nechal dlouho ležet bez inkoustů, než jste dal nové a trysky zjevně zaschly a nebo došlo ke špatnému postupu při otevření nových nádobek s inkoustem a nemají potřebný podtlak.

Vyjměte inkousty a vyjměte hlavu, podívejte se zdali je povrch čistý a není plný ulpělých kapiček, pokud ano tak otřete povrch papírovým kapesníkem a zkontrolujte zdali z nádobek nevykapává samovolně inkoust, pokud ano tak jej lehkým stiskem odkapejte do papírového kapesníku a vše dejte dohromady - došlo nejspíš ke špatnému postupu při otevírání nádobek a nevtvořil se v nich potřebný podtlak, který inkoust drží v nádobce. Vykapáním inkoustu se podtlak vytvoří a vše bude v pořádku.

Pokud byl povrch hlavy po vyjmutí čistý, jsou trysky ucpané a zaschlé - ohřejte v misce tak půlcentimetru vody a hlavu starnou trysek do ní položte na něklik hodin - pak to dejte zase dohromady a vyzkoušejte.

hodnocení

0x

jaká tiskárna? máte manuál? provedl jste kalibraci tisku?

doplněno 02.05.15 18:16:

manuál canon.cz/...

nastavení trysek na str. 107, ale nejprve se mrkněte, jestli máte ty správné náplně...

111®

provést čištění hlavy

petrvsetecka*
hodnocení

canon MG5250 ,a čištení jsem dělal 2

hodnocení

0x

A co to bylo za barvy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]