Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepsi antivir

Od: miras2909* odpovědí: 15 změna:

Dobry den potrebuji poradit jaky nejkvalitnesi a zdarma antivir nainstalovat pro svuj positac.Dekuji Miras

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám Win 8.1 a bohatě mi stačí pravidelně aktualizovaný defender. Pro jistotu ještě doplňuji Malware fighterem od Iobitu ve free verzi.

hodnocení

1x

Mám Windows 7 od bety (tzn. už pěkných pár let) a vždy jsem si vystačil s Microsoft Security Esentials.

Proč cpát do systému program třetí strany, když můžu použít výrobek stejného výrobce jako je systém, který je rychlý, nenápadný a systém nezdržuje.

sos*
hodnocení

0x

Já mám delší dobu AVAST zdarma se základními funkcemi a jsem spokojen

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zde je často doporučován software viz odkaz. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 30.04.15 14:19:

jethro - to já také, ale pohybovat se na internetu pod OS Windows je větší dobrodružství .

hodnocení

0x

Mám linux a žádný antivir :)

mp*

Jenže linux není pro každého, ten je určen pro ty z nás, kteří tomu rozumí, ostatní jsme odsouzeni používat Windows, a ti movitější z nás Apple. Nedávno vyšel v DTestu test antivirů, tak si to najděte, nebo, když budu mít čas, tak to napíšu, jak to dopadlo.

Moje manželka je typický neznalý uživatel, a na PC s linuxem pracuje úplně v pohodě. Totiž žádný uživatel nepracuje s operačním systémem, resp. vůbec by se s ním neměl dostat do styku. Ideální je, když o existenci nějakého OS vůbec neví. Uživatel pracuje s aplikacemi (a ty linuxové se od těch windowsových liší prakticky jen vzhledem).

bananek
hodnocení

0x

Dobry den leta pouzivam Microsoft Security Essentials. Ke stazeni zde windows.microsoft.com/...

hodnocení

0x

Když chceš poradit s antivirem, tak musíš uvést svůj operační systém.

miras2909*
hodnocení

Mam win 7 profesional

olinlito

Používám zdarma Microsoft Security Essentials. Dobrý je i placený ESET NOD 32- má ale i zkušební verzi na 30 dní.

miras2909*
06.05.15 13:45
hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Ako skuseny clovek na pc a hlavne na odstranovanie malware spyware adware rotkit rozne hrozby z internetu ti ako komplex poradim AVG INTERNET SECURITY..je to komplexna ochrana na internet maily prehliadanie na internete chrani udaje voci zneuzitiu ako je heslo pin a pod..tak isto odstranuje virusy spyware a rotkity.. za rok 2013 2014 bol jeden z naj osobne ho davam zakaznikom za priplatok a nemozu si stazovat..pokial ho este dokladne nastavis tak je ozaj spolahlivy..akurat ze trosku spomaly pc..ale radsej ho mat pomalsi ako zavireny.. netvrdim ze zachyti 100% virov a cervou pretoze to nedokaze ziadny antivir ale urcite je to top oproti avastu a podobnym reklamnym koninam. Avast je rychli nespomaluje pc ale nedokaze inteligentne prehladat pc a to na komplet..uz sa mi prinom stalo ze nasiel vvirus napr na ploche pc z plochy ho vymazal ale v registri v pc ho nechal. A pokazdom zapnuti pc sa tem ten virus zobrazoval.. v rom je dkbry avg ze dokaze najst celu cestu toho viru a odstrani ho..dokaze inteligentne prehliadat pc o dlhsie trva ale mas istotu..pokial ho nainstalujes skor ako sa ti do pc dostane virus tak mas po probleme..pokial uz virus v pc mas tak len tazko ho odstranis.. nic nestratis ked das avg internet security do toho napr. Doctor spyware alebo antimalware a mas komplet ochranu pred cervami..

hm*
hodnocení

0x

Možná se ti to nebude zdát, ale nejlepší ochranou a přitom zadarmo je vlastní hlava. A pro internetové záležitosti je rozumné nepoužívat programy od Microsoftu.

Dneska už viry skoro nejsou (takové ty co se šíří a množí samy), dneska jsou v módě chudáčci, které musíš dobrovolně spustit, jinak je to jen uložená hromada bajtů, která nic nedokáže.

majcoo
Viem ocom hovoris ale pre obycajneho smrtelnika ktory sa do pc nevyzna si inak nepomoze.. Microsoft je uzernik ktory vyraba programy pre uzivatelov na zaklade ziskania urcitych informacii z pc. Preto najlepsie zakazujem aj automaticke aktualizacie.. zbytocnost pre bezneho uzivatela. A o win 8 uz ani nehovorim..to bol pekny delikvent co to drbol do eteru..viac problemov ako uzitku..nic ine nerobim len preinstalovavam na win 7 pripadne zakazujem a inovujem podla win 7. V opacnom pripade zabrzdeny spomaleny system plny aktualizacii k nicomu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]