Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Realtek

Od: jana456 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, u mého pc mi nejde zvuk. Kámoš mi poradil ať si nainstaluju ovladač na zvukovou kartu, ale ten tam mám nainstalovaný a funguje správně. Mám typ zvukovky: Realtek High Definition Audio. Čím to je že mi to nejde? Jo a reprákama to není.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podívej se na nastavení hlasitosti, jestli je vše ok. Dále mrkni do správce zařízení, jestli je karta vpořádku nainstalovaná. A podívejse přes správce zařízení jaký hardware máš nastavený pro přehrávání vzuku.

jana456
hodnocení

Tak jsem se na to podívala, ale vše je ok, hlasitost naplno, karta funguje bech ( aspoň to tam píše) a hardware jde vybrat pouze jeden.

Jen pro jistotu- ve spravci zarizeni tedy zadny vykricnik neni?

pohyblivycil

Teď mě nebite, něco jsem našel na internetu k tomu realteku blog.czhannes.com/...

třeba to pomůže, ale nevím jestli jdou všechny odkazy.

jana456
hodnocení

Bohužel, žádný vykřičník tam není. A ta stránka co sem dal pohyblivy cil, tak některé odkazy nejdou takže mi to moc nepomohlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]