Nejste přihlášen/a.
Čau chtěl bych se zeptat jestli jde získat z5 obrázky/videa po obnově systému. Stalo se mi to že jsem měl notebook v opravě a obnovily mi systém a já tam měl pár fotek a videi které bych rád získal z5.
Dobrý den, patrně nešlo o Obnovení systému, ale o přeinstalaci OS - pokud to bylo uděláno i s formátováním HDD, tak už to tam není. Musíte si to obnovit ze zálohy, kterou jste udělal před odevzdáním NTB do servisu. Pokud zálohu nemáte a v NTB to není někde schované od servisáků, tak už nebude žádné z5, protože data jsou patrně přepsaná. Zdravím!
Jediná možnost je okamžitě disk odpojit jako master disk a disk připojit k jinému PC nebo u stejného počítače použít jiný hlavní disk a tento disk připojit jako second. Použít program jako GET DATA BACK (FAT nebo NTFS) a modlit se, že disk byl dostatečně velký a nedošlo k maximálnímu přepsání. Spustit program Get data back a nechat ho několik hodin analyzovat a po skončení si prohlédnout výsledek s možností nalezení starých dat. Poslední možnost je donést disk do disk servisu a tam za velké peníze obnovit data, když už to nepůjde ani tam, tak už nic.
doplněno 29.04.15 09:26:Rozhodně nečekejte 100% obnovu všech dat, ale obrázky se dají docela slušně obnovit i s trochou poškozením kvality.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.