Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asembler - SPĚCHÁ!

Od: 10anders* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Můžete mi prosím poradit někdo, jak naprogramovat vše co je níže uvedeno? Vůbec netuším, jak na to a zítra z toho maturuju...Děkuju...

PS: Jde mi hlavně o zadání 3-6 a o vysvětlení, proč co a jak...

Asembler - SPĚCHÁ!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

blecha
hodnocení

1x

No, jestli to je fakt, tak bych tam zítra ani nešel ...A vlastně - dobře ti tak. Neučíš se, a pak to chceš za jeden den všechno dohnat? Jak k tomu přijdou ti, kteří se neustále připravují?

10anders*
hodnocení

Na tydle odpovědi nejsem zvědavej...1) Je to jedno téma z 15ti, tak je tu pravděpodobnost, že si to nevytáhnu...
2) máme na to učitele, kterej to fakt nedokáže naučit a nerozumí tomu ze třídy nikdo...

3) Máme celkem 4 druhy různých programování, jen prostě tohle jsem fakt nepochopil a topím se v tom už od druháku...

blecha

Když se v tom topíš už od druháku, proč jsi to nezačal řešit už tehdy? Proč jsi to nechal na POSLEDNÍ CHVÍLI?

Můžeš se jen modlit, že si tuto otázku nevytáíhneš, ale tímto způsobem svůj osud neřídíš ty, ale náhoda. A to je špatné.

10anders*
hodnocení

Já to řešil furt...Jenom prostě tenhle učitel to nenaučí...teď už toho před maturitou bylo prostě moc...Akorát že jsem si moc nechtěl popovídat o tom, proč jsem to neřešil, ale o tom, jak to prostě funguje... :(

junkers*
hodnocení

0x

Kua, tohleto jsem dělal asi před rokem pro Atmel ATmega32. Blikala tam dioda, tak, že to počítalo do 256 a ten poslední (nejvyšší bit) rozsvítil tu diodu, na chvíli, a celé se to opakovalo, takže blikala. Jenže já to nemůžu nikde najít, pak jsem dělal PWM a mám tu mraky kódu jen toho.

host*
hodnocení

0x

Nemyslím teď na vás, kdo se zoufale ptáte, ale obecně na úroveň vyučování na odborných školách a úroveň maturity.

Kdyby takhle prolezli nějakými zkouškami automachanici, zubaři, stavitelé mostů, atd. tak by se auta vůbec nerozjela, protože by je nikdo ani nedal dohromady, lidem by padaly zuby, nebo by měli horní dole a dolní nahoře a mosty by vůbec nikam nevedly, protože by nikdo ani nevěděl, jak most nad silnici nasadit.

Kvalifikace... to není maturita. Maturita je zbožné přání a vytoužená cesta k vyšším metám v životě i bez toho, že by mnozí museli ve svém oboru alespoň něco vědět a umět.

Mimo jiné - co na to učitel? Zná vaše (celé třídy) znalosti a dovednosti, nebo to jenom odučí, odvykládá, odškrtne si, že je probráno, nebo se ani nesnaží vám to prakticky ukázat, vysvětlit a NAUČIT?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]