Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit sdílení paměti grafické karty

Od: nutt* odpovědí: 10 změna:

koupil sem si notebook HP 550 .Tento notebook má sdílenou grafickou kartu. Když sem zjišťoval kolik ji mam nastavenou tak mi to ukazalo:

minimum graphics memory: 8 MB

maximum graphics memory: 384

graphics memory in Use: 10 MB

z toho je zřejmé že mam nastaveno jen 10 MB , nevíte někdo jak mam tuto hodnotu zvětšit alespoň na 128 - 256 MB? Hledal sem to v Biosu ale nenašel. Prosím poraďte ,předem děkuji >>NutT<<

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

1x

alza.cz/...

Je to on?

A v Biosu to nastavit myslím nelze. Tu paměť by sis musel dokoupit. Podle toho co píšeš, tak máš na grafice jen 10MB. Což mi přijde šílené v dnešní době :D

nutt*
hodnocení

Ne asi sem to blbe napsal mam tam grafickou kartu s moznosti sdileni az 386 MB ale nevim jak se to nastavuje.

Jen tak mezi náma: graphics memory in Use: 10 MB znamená že je využito 10MB paměti grafiky a ne že je přidělena, copak musí ve win mít zaflákanou celou paměť? ;) Sdíelené grafiky využívají RAMku a přece ti ji neuseknou hned

nutt*

takze mavericku jestli te dobre rozumim tak, Se graficka karta bere z RAM kolik momentalne potrebuje a maximalne si muze vzit 386 MB?

Tak bych to viděl já a jestli mi věříš tak to tak bude ;)

nutt*

Verim ale kdyz zapnu neakou hru tak ta grafika si bere minimum ale ja bych chtel aby si brala vic. Neda se to neak nastavit, proste aby ta grafika byla silnejsi?

Nebere si minimum, bere si tolik co je potřeba

nutt*
hodnocení

Dobře děkuju za odpovědi, a i za odpovědi k mým ostatním otázkám co ste mi radili ohledně koupi notebooku ,sem velice spokojen¨*placni*

my*

kdyby jsi jí naložil více než 384 MB zpomalil by jsi jí... :o)

billy19

V biosu to nastavit jde sám jsemto tam nedávno našel jelikož mám integrovanou grafiku, sharred buffer nebo tak nějak to bylo nejmín tam mám 32,64,128 a 256 z toho už grafika samotná 256 má a tak mám napsáno 512..sice je to nesrovnatelný s externí grafikou ale aspoˇn něco

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]