Nejste přihlášen/a.
koupil sem si notebook HP 550 .Tento notebook má sdílenou grafickou kartu. Když sem zjišťoval kolik ji mam nastavenou tak mi to ukazalo:
minimum graphics memory: 8 MB
maximum graphics memory: 384
graphics memory in Use: 10 MB
z toho je zřejmé že mam nastaveno jen 10 MB , nevíte někdo jak mam tuto hodnotu zvětšit alespoň na 128 - 256 MB? Hledal sem to v Biosu ale nenašel. Prosím poraďte ,předem děkuji >>NutT<<
Je to on?
A v Biosu to nastavit myslím nelze. Tu paměť by sis musel dokoupit. Podle toho co píšeš, tak máš na grafice jen 10MB. Což mi přijde šílené v dnešní době :D
Ne asi sem to blbe napsal mam tam grafickou kartu s moznosti sdileni az 386 MB ale nevim jak se to nastavuje.
Jen tak mezi náma: graphics memory in Use: 10 MB znamená že je využito 10MB paměti grafiky a ne že je přidělena, copak musí ve win mít zaflákanou celou paměť? Sdíelené grafiky využívají RAMku a přece ti ji neuseknou hned
takze mavericku jestli te dobre rozumim tak, Se graficka karta bere z RAM kolik momentalne potrebuje a maximalne si muze vzit 386 MB?
Verim ale kdyz zapnu neakou hru tak ta grafika si bere minimum ale ja bych chtel aby si brala vic. Neda se to neak nastavit, proste aby ta grafika byla silnejsi?
Dobře děkuju za odpovědi, a i za odpovědi k mým ostatním otázkám co ste mi radili ohledně koupi notebooku ,sem velice spokojen¨
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.