Nejste přihlášen/a.
Nelze mi propojit PC Windows 7 s mobilem Sony Ericson K750i přes USB kabel. Stáhnul jsem si ovladač - files.utkr.net/SEUD.exe který všem funguje. Mně to pořád hlásí chybu. Kód chyby: 0x80010108 Nevím si s tím rady. Může někdo pomoci? Nemůžu si ukládat fotky z mobilu do PC. Díky Ota.
doplněno 26.04.15 13:06:Potřebuji nějakýho machra, který se v tom opravdu vyzná. POŘÁD TO NEFUNGUJE !
Dobrý den, já mám (v jiném mobilu) v jeho nastavení aktivní volbu "Připojit mobil k USB v PC jako velkokapacitní zařízení" (ta formulace možná není přesná). Podívejte se na to ve svého mobilu. Mobil se potom připojí k PC jako flashka. Zdravím!
Nevím co to je datový kabel. Používám USB kabel který jsem zakoupil společně s mobilem v jedné krabici.
Já si pro tenhle velmi dobrý mobil koupil nový datový kabel a také jsem nerozchodil připojení k PC, které dřív chodilo velmi dobře (zkoušel jsem od XP - Win8). Takže paměť. karta přes čtečku a synchronizace s PC přes MyPhoneExplorer pomocí Bluetooth. Nepomohlo čištění dotykových ploch, kontrola zákl. desky mobilu ..
PS: i váš kabel je datový
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.