Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překopírovat odkazy na stránky?

Od: deprik® odpovědí: 5 změna:

Mám starý disk s Windows a Mozilla Firefox. A v MF odkazy na zajímavé,oblíbené stránky.

Nechal jsem si nainstalovat nový disk. Jak bych do něj přesunul tyhlety odkazy, opět do Moziilly? Kde je najdu? Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, asi myslíte Záložky ve Firefoxu. Ty se tam musí nejdříve zálohovat do souboru, soubor si uložit (třeba na flashku) a soubor potom nalézt a z něho se do nového Firefoxu importuje. Zdravím!

luha*
hodnocení

1x

Historie/import a záloha/ - uloží se seznam záložek jako soubor .json např do složky dokumenty.

ladinpraha*
hodnocení

1x
Pro kompletni zalohovani nastaveni, zalozek, e-mailu a vseho ma Mozilla aplikaci MozBackup.

patronka*
hodnocení

0x

Podobný problém jsem řešila před rokem, když jsem měnila celý PC, kde jsem měla spoustu odkazů v oblíbených. Všechny odkazy jsem si nakopírovala do mailu, který jsem si pak odeslala na vlastní adresu na seznamu.cz. Tam jsem si mail přesunula do složky a mám teď odkazy přehledně uložené. V případě potřeby si stránku otevřu a pokud mne dál zajímá, uložím si je zas do oblíbených. Aspoň jsem si v tom udělala pořádek a vyházela zbytečnosti :)

doplněno 26.04.15 13:33:

@gamapolis - a já si myslela, jak jsem originální, ale určitě jsme od sebe neopisovali *smich*

Jinak všechno zálohuji na externí disk a už se mi to bohatě vyplatilo, když jsem si z vlastní blbosti vymazala 1,5 GB fotek. Přišla jsem jen o pár posledních snímečků a ty jsem většinou ještě měla ve foťáku :)

hodnocení

0x

Já jsem to udělal tak,že jsem je naexportoval do souboru a uložil soubor v emailu(poslal jsem sám sobě).A pak jsem to naimportoval z mailu do Firefoxu.Ale jinak ta flashka je ideální,já ale žádnou v té době neměl.

doplněno 26.04.15 11:55:

Teď čtu,že patronkas udělala to samé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]