Nejste přihlášen/a.
Mám starý disk s Windows a Mozilla Firefox. A v MF odkazy na zajímavé,oblíbené stránky.
Nechal jsem si nainstalovat nový disk. Jak bych do něj přesunul tyhlety odkazy, opět do Moziilly? Kde je najdu? Díky.
Dobrý den, asi myslíte Záložky ve Firefoxu. Ty se tam musí nejdříve zálohovat do souboru, soubor si uložit (třeba na flashku) a soubor potom nalézt a z něho se do nového Firefoxu importuje. Zdravím!
Podobný problém jsem řešila před rokem, když jsem měnila celý PC, kde jsem měla spoustu odkazů v oblíbených. Všechny odkazy jsem si nakopírovala do mailu, který jsem si pak odeslala na vlastní adresu na seznamu.cz. Tam jsem si mail přesunula do složky a mám teď odkazy přehledně uložené. V případě potřeby si stránku otevřu a pokud mne dál zajímá, uložím si je zas do oblíbených. Aspoň jsem si v tom udělala pořádek a vyházela zbytečnosti
@gamapolis - a já si myslela, jak jsem originální, ale určitě jsme od sebe neopisovali
Jinak všechno zálohuji na externí disk a už se mi to bohatě vyplatilo, když jsem si z vlastní blbosti vymazala 1,5 GB fotek. Přišla jsem jen o pár posledních snímečků a ty jsem většinou ještě měla ve foťáku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.