Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sledovat televizi zive?

Od: lenka1202* odpovědí: 7 změna:

Ziju v Australii a chtela bych sledovat ceskou televizi zive pres internet. Nasla jsem stranku serialyfilmy.com/tv-2/ a postupovala presne podle jejich navodu, ale stejne mi to nejde prehrat a porad neumi rozeznat muj plug in. Tak nevim, co delam spatne! Pomuze nekdo? 2 obrazky dole moji screen :)

Jak sledovat televizi zive?
Jak sledovat televizi zive? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkuste to takto: online-televize.cz/...

Jsou tam české a slovenské televize

doplněno 26.04.15 12:08:

A co toto?

spustit.cz/...

lenka1202*
hodnocení

z vasi IP adresy neni mozne tuto sluzby vyuzivat ci se registrovat

Tak ani tohle nejde! Ale dekui za snahu! :)

Jak sledovat televizi zive? #3
Musíte si skrýt či změnit IP adresu,aby server nepoznal přístup ze zahraničí.
Pak to bude fungovat.
Zkuste třeba přes anonymizer (přesné odkazy přes google).
doplněno 26.04.15 08:49: ČT 24 živě v zahranici funguje.
doktpr365*

Já nejsem v zahraničí a píše mi to samé.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si vysílání ČT - je to tedy archív, ale většina pořadů jde přehrávat i v Německu. Také můžete zkusit živě ČT24 (zda to jde i v zahraničí nevím). Zdravím!

ceskatelevize.cz/... ceskatelevize.cz/...

host*
hodnocení

0x

Zkuste www.slagrtv.cz a v tom si vpravo nahoře kliknete na živé vysílání, takže to bude www.slagrtv.cz/zive a tam by mělo být živé vysílání československé lidové televize - původní české, slovenské, moravské i jiné lidové písničky i nové šlágry.

Pokud by to nešlo, je na stejné stránkce popis, co se má zadat do vyhledávače - adresa strýmu.

luha*
hodnocení

0x

Vyzkoušejte aplikaci TV Play. Pokud by vám nefungoval plug-in, můžete link zkopírovat přímo do VLC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]