Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevíte prosím někdo jak opravit takovéto poškození fotky?Mám jich v pc asi pět a byly v pohodě a najednou jsou nečitelné Jak se to mohlo stát? A pujdou nějak opravit?
v jiném prohlížeči obrázků je to stejné,jinak všechny fotky v pc jsou v pohodě ale jen ta jedna složka s těmi asi pěti vypadají takto,nebo se napíše že náhled není k dispozici
Děkuji
Opravit nelze. Jediné co mě napadá, je vyzkoušet podle názvu hledat v PC fotku uloženou buď ještě v nějaké dočasné složce nebo pod. Je důležité hledat ve skrytých a systémových složkách.
Opravit to doma nejspíš nepůjde a jestli vůbec tak ve specializovaných podmínkách. Uplně bych to ale nevylučoval, protože se jedná nejspíš o komprimovaný formát u kterého stačí umazat nebo změnit 0.1% obsahu a vše je jinak. Abyste alespoň zhruba věděl o kterou fotku se jedná, napadá mi, že v souoru fotky bývají fotákem uložena metadata, Existují programy, třeba exifreader, které z nich mohou vyčíst náhled (miniaturu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.