Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi prosím, jak vypnout automatický překladač v OPEŘE, i když prohlížím české stránky, pokaždé mi naběhne utomatický překladač GOOGLE PŘEKLADAČ TRANSLATE a zpomaluje mi to stránky. Nemohu najít odinstalaci. Chtěla bych jenom takovou malou ikonklu nahoře v liště, na kterou bych klikla, když překlad potřebuji, a ne automatický překlad, který překládá češtinu do češtiny. Otravuje mě to. Děkuji.
doplněno 23.04.15 13:58:ještě prosím, měla jsem kdysi ještě na prohlížeči EXPLORER, nainastalovaný spořič,když jsem něco dělala a jen tupě stál, nahodil se do spořicího režimu. teď mám WINOWS 7, a prý to nemá cenu, na nějaký spořič, nemá vliv na spotřebu proudu, jak to tedy je, je to opravdu účelné. nebo je to taková bulina,. Díky
Musí se překladač vypnout v nastavení Google - zadat google do lišty vybrat stránku kdy se objeví pouze vyhledávač google a nejspíš nahoře bude čtvereček, kliknout a vybrat nastavení. Jinak mně se zobrazuje po překladu titulek přeloženo - pak kliknout a mělo by jít vybrat požadované pro každý jazyk třeba jinak, tj. něco může překládat a něco zase ne.
Spořič má cenu, ale lépe je počítač uspat.Úspora energie odebírané kompomentami počítače. Ale předpokládám, že něco čtete či tak něco, pak je to jinak Vliv operačního systému je opravduminimální - pokud nějaký - pouze při provozu se dá postřehnout při měření rozdíl v intenzitě využití fyzických komponent, spotřebu ovlivňují právě fyzické komponenty vašeho počítače. V uspaném stavu je spotřeba počítače minimální, ale počítač je rychleji připraven k použití na rozdíl od kompletního spouštění. Nastavení uspání je v možnostech napájení. Ale pozor, co si nastavíte! Počítač se podle toho bude chovat vždy stejně! Ale jde uspat i manuálně přes ikonu windows na spodní liště.
díky, aale když jsem najela na google , tak to po mě chtělo účet heslo atd.. no tak jsem se jako přihlásila ale nemohu stále najít ty nástroje, čím vypnout automatický překladač. je to hrůza, nikde nemají online podporu. Asi to neudělám, , nevím jak na to. díky.projela jsem všechnxy jejich rady a nápady ale nic...
Jo a ještě - spořič nejde naintalovat v žádném prohlížeči, ten se instaluje přímo do operačního systému, tj. windows XP, windows 7 atd. Spořič si opět můžete nastavit v ovládání jak budete chtít (třeba rybičky. A pokud máte překlad i na češtinu, bere se zřejmě v nastavení, že jako základní můžete používat jiný jazyk - opět v nastavení lze změnit. Pokud máte česká windows a i tam by to mělo jít nastavit (ale to jsem nikdy nepotřeboval, tak přesně nevím).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.