Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi Usb port hlásí OMEZENO

Od: kabod* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám notebook s Windows 8.1 64bit a připojení internetu přes free wifi TP-LINK Archer T2UH,kde mi škála ukazuje signál 40-50procent...Občas tvrdošíjně ale hlásí OMEZENO,někdy celý den,až naskočí po restaru modemu,nebo obnově notebooku na starší datum.Při starém windows7 64bit jsem měl router AIR LIVE USB 1600.kde mi ten signál naskočil hned a byl stabilní,při slabším zisku antény...Ted jsem pořídil delší a výkonnější pendrek a to OMEZENÍ je záhada..Laboratorně jsem posouval anténu tak,aby měla maximální zisk,což je skoro stabilních 50 procent...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobry den, zkuste novejsi ovladac na wifi a popripadne novejsi firmware routeru. Nepouzivate AVG a nemate zapnuty AVG network filter driver?

kabod*
hodnocení

díky za radu,prokousal jsem se videem,kde to ukazují polopatě,ačkoliv neumím english. ..

FUNGUJE TO...

Wifi Usb port hlásí OMEZENO
kabod*
hodnocení

Takže byl jsem ukolébán jediným dnem,kdy jsem to nastavil dle videa a fungovalo to...Druhý den ALE opět OMEZENO...Provedl jsem u notebooku Hevlett Packard BIOS UPDATE,opět přes video tu upravu,funguje,ale přes den se ozve v notebooku charakteristické cvaknutí,jako při jeho VYPÍNÁNÍ a naskočí onen trojuhelník u wifi a oznámení OMEZENO...Musím restarovat a vyndat kabel od vnější wifi antény z USB 3 portu.Zjistil jsem,že v USB2 portu vnější anténa VUBEC nenaskočí..Díky za definitivní radu a vyřešení.

doplněno 01.05.15 11:55:

Číslo duvodu nepřipojení k wifi 28003

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]