Vyndaval jsem jen RAM a chladič CPU. Všé beží jak má, jen Černá obrazovka. Normálně by měl počítač pípnout, ale ono nic. Nebyl použít vysavač ani nic takového.
andrejudut - nemáte zač děkovat. Vlastně jste si pomohl sám. Z mé strany to byla spíše jen snaha pomoci.
andrejudut
Zdravím. Nepoužil jsem opět pastu. Ano, jsou. Tohle se mi už párkrát stalo, vždy jsem to vyřešil tlačítkem na základní desce, nebo nějak podobně. (Asus Z87-A)
andrejudut
Nazývá se to Direct Key. Teď to jen vypne nebo zapne počítač, musel jsem něco provést ale vím že jsem nic nezničil, toto se mi stávalo.
andrejudut
To si nemyslím Počítač to nerozpozná. Ta pasta je sucha, ale po 5hodin hraní GTA V. Na ultra, a max bylo 80c. Plánuji koupit ale nejprve bych byl rád za počítač, prostě nepí pne tak jak by měl. Děkuji za rychle odpovědi.
andrejudut
Už beží po zmáčknutí "NemoryOK" Na základní desce, moc vám Děkuji za vaši rychlost a skvělé rady. Naď se daří !
Nechnul jsi s procesorem, když jsi sundával chladič? A co to je za novinku, sundat chladič a dát ho zpátky bez pasty? To je hodně špatně, ale nebude to důvod, proč se nespustí komp?
doplněno 22.04.15 21:18:
Na konci neměl být otazník, to není otázka, to je konstatování.
andrejudut
Jsem hlupák, ale nemyslím si že počítač má nějaký senzory na pastu. Tohle není tímto.
chizuru*
Ale on senzor na pastu má. Říká se mu teplotní senzor.
andrejudut
Beží ! Po záhadném zmáčknutí tlačítka na základce "Nemory OK" Děkuji vám za snahu.
praivo*
Ale tu pastu stejně vyměň a to co nejdřív. 60 Kč není tak moc, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.