Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadávání sluchátek

Od: petr12* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám takový problém, že mi nedrží sluchátka v notebooku. Prostě je tam strčím do zdířky a oni vyklouzávají pomalu ven, a aby vůbec fungovaly, tak je musím přidržovat! Postupně se to zhoršovalo a teď je to už úplně hrůza. Nevím, jaká může být příčina. Notebook už není v záruce a nechce se mi dávat stovky korun za takovou drobnost, kterou si ale asi sám nevyměním :(

Díky za rady, či co to může být. Notebook není zase až tak starý a pečlivě se o něj starám. Či můžu to vyměnit sám?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, myslíte volnější konektor JACK (samici) v NTB? Zkoušel jste tam zasunout jiný?

Pokud by tam lépe držel, tak by se mohl vyměnit za ten konektor na sluchátkách. Ale, toto bude asi poškození uvnitř toho konektoru v NTB a bude nutná výměna. Zdravím!

doplněno 22.04.15 16:28:

Ještě je jedna možnost - koupit si externí zvukovou kartu do USB a sluchátka připojovat do ní.

Většina těchto karet nabídne lepší zvuk, než zvukovka v NTB. Musíte to posoudit finančně, zda kartu nebo nechat opravit konektor v servisu. Já mám k NTB ext. zvukovku Sound Blaster a je OK.

petr12*
Dobrý den,
zkoušel jsem jiný a není to o moc lepší.
Jinak děkuji za odpověď!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]