Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vietcong - najednou nejde hrát online

Od: pink* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, z ničeho nic mi nejde hrát vietcong po internetu. Předchozí den to šlo a další ne. Zkoušel jsem nainstalovat nějakej patch, ale nic, jedná se o verzi 1.3. Taky jsem si stáhnul demo verzi, ale žádné servery se mi neukázaly. Přemýšlel jsem o tom, jestli to není internetem, jde mi totiž přez rounter- typ: TP-LINK TL- R402M, ale nevím co a jak tam mám udělat.Hrou to snad není protože mám jedno cd poničený. Prosím o nějaké rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nejde,nejde a co tam nejde? Nevim jak to hraješ po netu, ale co třeba odstávka toho serveru? Jde to ostatním? Něco jsi měnil?

pink*
hodnocení

Nic jsem neměnil, když dám v hlavní nabídce multiplayer- internet a tam je okýnko kde se mi vždy zobrazily názvy serverů. Teď je okýnko prázdné. Nemám vybraný jeden server, na kterém bych hrál, ale kterej je volnej na ten vlezu.

acemcintosh*
hodnocení

0x

A nemáš to blokované firewallem? Co používáš za firewall?

dakdau
hodnocení

0x

cíííwe, mě taky, prostě to nenajde žádný servry

Včera mi ještě šel, našlo jich to všeho všudy asi 8, ale eště jsem si zahrál ... dneska ani prt!

Už se mi to jednou stalo, že to nenašlo nic. Ale to jsem nějak tenkrát omylem vymáznul ten GAMESPY.

No ale včera něco kolem 8 severů, to je divný. Si řikám, už to asi lidi nehrajou ... no ale todle ...

pink*
hodnocení

Od doby co mám Pc mám zaplý firewall jen u AVG, ale vždy to s ním šlo a teď prostě nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]