Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit repraky z domácího kina do ntbku?

Od: mmq* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den problém znáte přikládam obrázky ...do subvoferu jsem zapojil všechny male repračky a taky obrázek kabelu co ještě mám :) a potřebují vědět jestli to bez toho domácího kina zapojim nějak do ntbku, děkuji :)
Jak zapojit repraky z domácího kina do ntbku?
Jak zapojit repraky z domácího kina do ntbku? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
NTB nebude s největší pravděpodobností mít jiný výstup na zvuk než sluchátkový 3,5mm jack. Z toho bude problém dostat 5 kanálů pro domácí kino. Můžeš koupit rozvojku na 2x 3,5jack a roztáhnout to na 2přední +2zadní ale SUBáč pro basy ti nejspíš stejně nepůjde. Pro plnou funkci bys musel koupit externí zvukovku do USB. Vím že ve stereu stály pár stovek ale s vývody na 5*1 už to asi za 200 nebude.
mmq*
hodnocení

czc.cz/... takže když si poříčím tohle tak do toho to zapojim a všechno mi pojede? Včetně SUBu?
doplněno 21.04.15 19:56: A tady s tím sub a 2 repráky?

hodnocení

0x

Já tam tedy přímo vidím 2ch input... tzn že to celé lze připojit na stereo z notebooku a budou hrát všechny repro.

Sice né 3d ale všechny.

doplněno 22.04.15 16:45:

musíte si najít kabel Jack - 2x cinch a ten připojit do vstupu 2ch input.

pak na zesilovači vyzkoušet přepínat vstupy a najít který znich to je.

Jak zapojit repraky z domácího kina do ntbku? #3
mmq*
hodnocení

Takž co mám do čeho zapojit? :D omlovam se v tomhle jsem dost neschopný

jabraka*
hodnocení

0x

Domácí kino má k dispozici 5 zesilovačů.Každý kanál jeden.Požadovaný zvuk je získáván ze zdroje a zesílen těmito zesilovači.NTB má k dispozici jeden výstup linkový ve stereu(dva kanály..)Tu je k použití jen aktivní reprosoudtava(s vlastním zesilovačem.)

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]