Dobrý den problém znáte přikládam obrázky ...do subvoferu jsem zapojil všechny male repračky a taky obrázek kabelu co ještě mám a potřebují vědět jestli to bez toho domácího kina zapojim nějak do ntbku, děkuji
NTB nebude s největší pravděpodobností mít jiný výstup na zvuk než sluchátkový 3,5mm jack. Z toho bude problém dostat 5 kanálů pro domácí kino. Můžeš koupit rozvojku na 2x 3,5jack a roztáhnout to na 2přední +2zadní ale SUBáč pro basy ti nejspíš stejně nepůjde. Pro plnou funkci bys musel koupit externí zvukovku do USB. Vím že ve stereu stály pár stovek ale s vývody na 5*1 už to asi za 200 nebude.
mmq*
czc.cz/... takže když si poříčím tohle tak do toho to zapojim a všechno mi pojede? Včetně SUBu? doplněno 21.04.15 19:56: A tady s tím sub a 2 repráky?
Domácí kino má k dispozici 5 zesilovačů.Každý kanál jeden.Požadovaný zvuk je získáván ze zdroje a zesílen těmito zesilovači.NTB má k dispozici jeden výstup linkový ve stereu(dva kanály..)Tu je k použití jen aktivní reprosoudtava(s vlastním zesilovačem.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.