Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Lze prodat, resp. koupí někdo PC hru u které byl použit aktivační klíč na Uplay? Hra byla nainstalovaná a registrovaná, ovšem nelze ji hrát, protože je to 64bitový FarCry4 na 32bitových Win7 Ultimate. Hru si koupil kamarádky 12letý syn a nenapadlo ho řešit typ OS. Až po instalaci zjistil, že to nejede a já už se dostal k hotovému.
Vím, že na Steamu lze povolit hrát na mém účtu hru např. báchovi, za podmínky, že ji bude hrát vždy jen jeden z nás. Nevím jestli Uplay něco podobného umožňuje a jestli by to v tomto případě k něčemu bylo.
Nebo jestli lze tu aktivaci vzít zpět, právě z důvodu nemožnosti ji vůbec hrát.
Jinak mě napadlo jedině hru prodat i s účtem u Uplay. Pokud si dobře pamatuju, tak tam jinou hru nemá, takže by ho to nemuselo mrzet.
Dobrý den, nevím jestli to jde, prodávala jsem "Call of duty Modern Warfare", novinka - jako dárek k notebooku.. - párkrát jsem to zkusila a nebavilo mě to.. Zkoušela jsem na aukru o 50% levněji, než byla v tu dobu k mání, zájemců desítky, ale jakmile se dozvěděli, že je to už registrovaný na streamu a s účtem, tak to nikdo nechtěl, leží to ve skříni, kdyby někdo chtěl a věděl co s tím, tak je k mání za poštovné :D.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.