Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, počítač mně jde moc pomalu a k tomu se přitom často objeví oznámení: Zásuvný modul je buď zaneprázdněn nebo přestal reagovat. Nyní můžete modul ukončit nebo počkat, zda se dokončí sám...nebo se objeví něco podobného, ale začíná to: Script na této stránce...Zdržuje mně to a ať už zmáčknu na cokoliv, tak to nereaguje a trvá to, než se to pohne. Nepomůže ani to, když restartuji. Já vím, že se vyjadřuji neodborně, ale doufám, že je to k pochopení, na co se ptám. Zajímalo by mně, co se s tím vlastně děje a jestli je to nějaká banální chyba, která se dá odstranit nebo je potřeba opravář. Fakt mně to už leze na nervy. Děkuji.
Jaký používáte prohlížeč? Já naopak doporučím java script vypnout. "Jede na něm" spousta pohyblivých reklam, které načítání stránek zbytečně zpomalují.
S vypnutým java scriptem ale nemusí fungovat některé služby. Proto v prohlížeči Firefox používám doplněk NoScript, který umožňuje java script povolovat jenom jednotlivým stránkám (nemusíte jej mít povolen globálně).
Obdobně s cookies: Ta jsou potřebná pouze na stránkách, kde se potřebujete přihlašovat (např. e-mail, různá fóra, internetové bankovnictví apod.). Všude jinde je můžete zakázat. Já mám cookies v prohlížečích zakázána a povoluji je jenom některým stránkám.
—–—
K pomalému počítači:
Jaký máte operační systém a kolik máte paměti?
Spouštíte při startu některé programy na pozadí?
Dobrý den, bude to chyba pouze ve Vašem prohlížeči. Zkuste ho vyčistit (v jeho nastavení).
Vyčistit mezipaměť a cookies. Také si zapnout JavaScript. Nebo si zkuste nainstalovat i jiný prohlížeč. Zdravím!
doplněno 19.04.15 17:06:Nemáte zač. Prohlížeč se musí pravidelně čistit, protože potom se vše v něm zpomaluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.