Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Složku nelze odstranit

Od: connect odpovědí: 8 změna:

Ahoj,včera jsem si dal na flashku savy z jedne hry a dnes jsem si to chtěl zkontrolovat jestli tam jsou no a jak jsem to v te flashce otevrel tu slozku Save tak tam nic nebylo no a když teď tu složku chci odstranit tak mi to napíše:Složku Saves nelze odstranit: Adresář není prázdný

No ale když tam nic není prosím poraďte.Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co práva? Vlastnosti té složky a položka zabezpečení.

Nebo zkus nouzový režim (F8 mačkat před startem windows) a smazat to tam

Nebo program UNLOCKER slunecnice.cz/...

sasdax*

A co skryté soubory? Ale "sejfky" by skryté být neměly. Zkusit to ale můžeš.

nutt*
hodnocení

0x

zkusil bych flashku naformatovat (tento pocitac -> pravym klik na flashku -> naformátovat) a save nahrat znova

Hezký den >>NutT<<

connect
hodnocení

A co to vlastně to naformatovani je?*hi*

ijup

K tomu naformátování- máš to tam napsaný a ničeho se nelekej, jen ti to smaže všechna data.

jj, já to bral tak, že tam má dat více a chce smazat jen tohle...no ale taky možnost :)

connect
hodnocení

Aha tak kdyz to naformatuji tak to znamena ze se to smaze nebo jak?

jj, smaťe se celý disk co dáš naformátovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]