Nejste přihlášen/a.
Při spuštění KMP se mi zobrazilo, že si mám stáhnout aktualizaci, tak jsem to udělal a stáhlo se mi i něco divného, jakýsi program nadepsaný tou jejich dementní vietnamskou azbukou se mi usídlil v PC. U Internet Exploreru mi hned druhý den změnil domovskou stránku na hao123.com/..., nápovědy to začlo psát v tý jejich hatmatilce a dokonce ho ani nemůžu odinstalovat, protože všechny pokyny jsou azbukou a já nevím, na co kliknout. Poradíte jak ho dostat z počítače?
Zkusil bych nastartovat do nouzoveho rezimu a vratit se v bode obnovy na predesly den.
1) Pri startu pocitace (jeste nez se cokoliv objevi na obrazovce) mackat klavesu F8 ...
2) z nabidky vybrat nouzovy rezim (bez podpory site - nebude potreba)
3) Nechat nabehnout windows a pote pres Start -> Programy -> Prislusenstvi -> Systemove nastroje -> Obnova systemu spustit pruvodce vracenim se k bodu obnoveni.
4) Vybrat obnovu -> vybrat napr. predesly den a vratit se v case. Program sam napise, ktere programy to ovlivni (programy, ktere byly mezitim nainstalovany. Uzivatelskych dat se to netyka - ta zustanou vsechna)
5) Restart - hotovo.
PS: mozna by ani nebyl nutny restart do nouzoveho rezimu - nicmene je to jistejsi reseni.
Pokud nepomůže návrat k ´bodu obnovy´, stáhni si SuperAntiSpyware (např. odsud - slunecnice.cz/... ) a nech si jím zkontrolovat systém a odstranit toto AddWare... Po kontrole SAS (a nápravě) zase odinstaluj.
Při instalaci jste jim odklikla souhlas na jejich domovskou stránku. Musí se dát pozor co odsouhlasujete. Ještě hodně nabízejí ASK Vždy zrušit zátržítko u nabízené instalace Neni to vir .Stánku zprovozníte takto Kliknete na NÁSTROJE-MOŽNOSTI INTERNETU-a tam přepíšete tu jejich domovskou stránku na svou tuším že máte www.seznam.cz. odkliknete OK. prohlížeč zavřete a znovu otevřete. Tu jejich stránku pak odinstalujete VŠECHNY-PROGRAMY-ODINSTALOVAT PROGRAM Měl by být u ní datum vaší instalace. Mám OS Vistu, Tak vycházím z ní.
doplněno 04.02.13 19:46:Jsem spokojen a doporučuji tento přehrávač zkracovatko.cz/...
Zapoměl jsem Když uděláte:MOŽNOSTI INTERNETU-a tam přepíšete tu jejich domovskou stránku na svou tuším že máte www.seznam.cz. odkliknete OK. Tak tam musíte ještě smazat Soubory cokie a pak prohlížeč zavřete.Tuto stránku odVás jsem si dal jako domovskou a normálně takto šla změnit na seznam.cz
ne ne to není vir, taky jsem aktualizoval tenhle program..to se vám v pc instaloval toolbar nahoře v prohlížeči na liště že jo? Protože jste při instalaci klikl že ho tam chcete (a ani o tom nevíte) Musíte koukat na co klikáte. Ale dá se to zase odstranit. Trochu si s tím pohrajte a dejte to zase pryč nějak..
Dík za vaše rady.
Odinstalovávat softvér nebo se vracet do nějakého bodu obnovy se mi nechce, abych si nerozšteloval PC.
Jinak trvám na tom, že je to vir, protože se tak agresivně chová, nainstaloval bez mého dovolení hao123 jako domovskou stránku.
Jak někdo píše jít na Možnosti internetu, dát jako domovskou stránku třeba seznam.cz a kliknout OK tak to taky nejde, po novém otevření internet exploreru je tam zas to hao, prostě se to chová jako agresivní vir..
Když v nabídce Start kliknu na Ovládací panely a pak na Programy a funkce, jako že bych to odinstaloval, tak tam žádné hao není, jeden program, který by s tím mohl souviset => Kingsoft internet security, ale nejde odinstalovat, protože mi to zase dává pokyny na co kliknout v tý jejich debilní azbuce.
Podle tohoto návodu mi to taky nejde odebrat: anti-spyware-101.com/...
Což takhle odinstalovat IE a zase ho nainstalovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.