Nejste přihlášen/a.
Dobry den,sem starši ročnik a dostal sem jako darek telefon LG 65.Zistil sem že telefon nema mp4.Ptal sem se na heurece a dostal sem odpoved že na Google si mam stahnout přehravač ktery dokaže přehrat ruzne formaty.Bohužel sem laik a nedokažu si najit ten spravny přehravač ktery my bude přehravat mp4 soubory.Prosim pokud my mužete dat radu budu vam vdečni.
Ze všech přehrávačů co jsem zkoušel je podle mně nejlepší MX player, který dokáže přehrát všechny formáty, co znám.
Dekuji za odpoved,asi sem špatne napsal Windous a ne Google.Ale stejne sem vam vdečny za odpoved.budu čekat co my napišou jiny.hezky den vam přeju.
Moment jestli máte LG 65, tak ten má android což je od google... Proto běžte do obchod play a stáhněte MX PLAYER.
Prosim mužete my ješte napsat jakou verzi vlc playeru si mam stahnout? mato ruzne velikosti.Mam android 4.4 Kit Kat.Nebudu to stahovat na Google ale na CZ Torent.
Takže chápu-li to dobře, neumíte si stáhnout aplikaci z Google Play, ale ovládáte stahování torrentů? To nemyslím nijak špatně, jen se ptám.
Mimochodem nepodařilo se mi na CZT najít mobilní verzi VLC, a verze pro počítač vám rozhodně fungovat nebude.
Stahuji si filmy z Torentu,to my ukazal syn.Jinak z Androidem se učim.V pořadku,ja se tedy zameřim na ten MX player.Na torentech to je.Dekuji vam za vaš čas.
Prosim mužete my ješte napsat jakou verzi Mx playeru si mam stahnout. Přiklad-MX Pro v,1.7.36až39 nebo v1.7.19+kodeky.Fakt nevim ktery.Nebudu to stahovat na Google ale na CZ Torent.Stahnu to na flešku a pak na sd kartu.Pujde to vubec? Diky moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.