Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vybral jsem si čtyři monitory do 3 000 Kč, ale nevím který je nejlepší, ale nejdůležetější je, aby mi šel zapojit do pc, mám starý pc asi 7 let. Na pc převážně hraju hry a jsem na netu ! Hraju cs 1.6 a war thunder
Přikládám obrázek a odkazy monitorů které jsem si vybral, abyste mi mohli pomoci jestli mi půjde některá z těch obrazovek zapojit do pc.
doplněno 18.04.15 11:52:A omlouvám se že jsem podobnou otázku už pokládal, ale to jsem ještě nebyl rozhodnut.
doplněno 18.04.15 12:51:a ta obrazovka se bude muset nějak instalovat po připojení do pc? překalibrovat? a co je ta odezva přotože většina má 5ms a jedinej ten Benq co jsem poslal má 6ms ,?
doplněno 18.04.15 13:46:moje grafika - AMD Mobility Radeon HD 5000 Series
OS - W8.1
Dobrý den, z těchto uvedených bych si vybral ten viz odkaz. Odezvu neřešte a připojit lze každý uvedený monitor. Pokud bude k monitoru instalační CD, tak ho použijete. Jinak se nic kalibrovat nebude, resp. nastavíte si zřejmě jiné rozlišení obrazovky v PC. Zdravím!
P.S. Připojujte potom přes HDMI.
doplněno 18.04.15 18:27:Nemáte zač. Nějaký propojovací kabel by mohl být i v základním balení, ale dalši se může hodit.
doplněno 18.04.15 20:08:Ano, nyní máte zapojení monitoru do VGA.
ok díky za odpověd, ale koupím si ho z alzy protože tam mam ještě dárek zdarma HDMI kabel - alza.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.