Nejste přihlášen/a.
dobry den , nejsem zastancem cracku atd , i kdybych mohl mit cracnuty eset na porad ale nechci to delat , proste bych se chctel zeptat jakej free antivir byste mi doporucili , v pc pouzivam jenom facebok , email , youtube a steam ze hrama , dekuji dopredu za vase odpovedi ( ps : je pravda ze eset spomaluje pc? )
Asi nejjednoduší je Avast Free, pro náročnější používání asi Avira. Co se týká Esetu. Měl jsem Eset smart security 8 a bežel perfektně a nepozoroval jsem žádné zpomalení PC. Někde jsem viděl nějaký žebříček náročnosti antivirů a Eset byl jeden z nejlepších, tuším druhý z cca 20 hodnocených.
Dobrý den. Doporučuji Bitdefender ve free verzi. Zde ke stažení: bitdefender.com/...
Je to nenáročný antivir a ani o něm nevíte. Detekce nadprůměrná.(osobní zkušenost).
Hezký den.
Eset pouzivam uz velmi dlouho a nemuzu si ho vynachvalit. Zpomaluje mi starsi pocitace, na tech lepsich uz nevidim prakticky rozdil.
Na Eset se da najit na netu desitky aktivacnich kodu, ktery fungujou nekolik mesicu, staci vzdycky jenom par minut googlit, tak dvakrat do roka a mate plne funkcni Eset zadarmo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.